HOROSCOP. ZODIACUL indian și Roata Vieții


Da-a lungul timpului, Indienii au încercat prin intemediul astrologiei să creeze o Roată a Vieţii

Cerb

Echivalent în horoscopul european semnul Gemeni

Simbol al vanităţîi şi longevităţîi, persoanele născute sub acest semn sunt sociabile şi lipsite de discreţie. Foarte vorbăreţi şi plini de dispoziţii schimbătoare, acești nativi sunt greu de înţeles. Niciodată nu vei putea vedea adevăratul lor caracter într-un timp scurt. Uneori au tendinţa de a fi leneşi, iar alteori au voinţa de a mută munţii din loc. Pentru a putea cunoaşte mai bine persoanele născute sub acest semn este nevoie de timp şi răbdare.

Citeste si: HOROSCOP. Zodiac japonez 2019. Care vor fi principalele evenimente din viaţa ta! Unii dintre noi avem parte de surprize majore

Citeste si: Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

Ciocănitoare

Echivalent în horoscopul european semnul Rac

Persoanele născute sub acest semn sunt foarte legate de familie, pământuri sau locuri natale. Sunt de obicei fidele trecutului şi mai ales strămoşilor, încercând mereu să nu dezamăgească persoanele pe care le iubesc. Foarte iubitori ai naturii și mediului  înconjurător încearcă să contribuie la menţinerea unui climat armonios în jurul lor. De asemenea, acești nativi sunt persoane romantice, sensibile şi protectoare.


Somon

Echivalent în horoscopul european semnul Leu

Persoanele născute sub acest semn sunt persoane creative, încăpăţânate şi care caută mereu să se sacrifice pentru aproapele său. Cea mai mare frică a acestor nativi este aceea de  a nu dispărea de pe pământ fără a lăsă ceva în urmă lor. Mândrii, încrezători, pasionaţi şi generoşi au tendinţa de a se jerfi chiar şi atunci când nu le este cerut.

citește continuarea pe cespunastrele.ro


Abonează-te pe

Citește și:

VREMEA. Cod galben de ninsori și viscol

A băgat DIVORȚ! S-a întâmplat după o serie de înjurături în public

Horoscop 14 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme financiare pentru ZODIA care urmează

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 14-20 ianuarie 2019. Zile electrizante între cele două mari eclipse de ianuarie, înainte de ECLIPSA TOTALĂ DE LUNA PLINĂ SANGERIE!

Horoscop RAC Noiembrie 2021. Nativii Rac au probleme în dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU Noiembrie 2021. Nativii Leu au succes la serviciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri