Horoscop SĂPTĂMÂNAL 14-20 ianuarie 2019. Zile electrizante între cele două mari eclipse de ianuarie, înainte de ECLIPSA TOTALĂ DE LUNA PLINĂ SANGERIE!


Iată horoscopul săptămânal 14-20 ianuarie 2019 ; suntem chiar în mijlocul sezonului de eclipse ale lunii ianuarie 2019, între eclipsa parțială de Soare din Capricorn din 6 ianuarie și cea totală de Luna plină sangerie din 21 ianuarie.

Schimbarea este în aer dar încă nu toate datele sunt instalate însă simțim anticiparea lor.

Soarele se conectează cu imprevizibilul Uranus – care e în ultimele sale două luni în Berbec până peste 84 ani – și cu Nodurile Lunare, apoi întră în Vărsător săptămâna analizată.

Vărsătorul ne pregătește să ne aliniem la viitor, fiind cel mai avangardist și orientat spre viitor semn zodiacal din cele 12. Iată ce ne aduc astrele în această săptămâna:

Luni 14 ianuarie – Mercur planetă comunicării este în sextil cu visătorul Neptun și ne umple capul cu idei minunate.Te gândeșți la iubire? Sau ai bani de tot felul în ochi? În oricare caz, este un start inspirat și poți face progrese rapide în orice faci acum. Asta pentru că Luna se află la mijloc între cele două eclipse și pune lucrurile în mișcare!

Joi, Soarele este conjunct cu Nodul Sud Lunar în Capricorn. Nodul Sud Lunar este echivalentul rucsacului karmic pe care îl porți cu ține. Lucrurile poate că nu au fost foarte ușoare și luminoase în ultimii ani sau în ultimele generații sau chiar vieți!

Soarele pune o lumina pe acestea Joi, ajutându-te să sortezi conținutul acestui rucsac, să lași mai departe ce îți e de folos din trecut și să arunci ceea ce este demult mort și care îți secătuiește energia, timpul, banii, bucuria. Energia ta este prețioasă. Timpul tău e prețios și la fel sunt și banii tăi. Oprește-te din a mai risipi aceste resurse pe cai vechi morți.

Vineri, Venus și Marte sunt în trigon și lucrurile se încing în weekend!

Aventuri noi romantice se anunță pentru că Venus e planetă iubirii și relațiilor iar Marte este zeul acțiunii, energiei, pasiunii, focului

puternic aprins. Tot ce ai în minte devine MARE.

Citeste si: HOROSCOP. Lidia Fecioru, despre lecția de viață pe care o primim în funcție de zodie

Transformator, monumental! Ia-ți momente să examinezi ce idei mari ai. Poartă conversații dificile dar eliberatoare. Pune-ți hainele de detectiv și descopea ce tipare mentale negative porți cu ține din trecut și de la alții care nu te mai reprezintă și riscă să îți strice relația.

Sunt zile excelente pentru așa ceva!

Venus te vrea fericit, Marte te vrea în acțiune, deci e bine să fii în acțiune fericit decât negativ sau blocat.

Sâmbătă, Soarele este în cuadratura cu rebelul Uranus pus pe fapte mari în Berbec până în martie, apoi a două zi Soarele întră pentru o luna în zodia Vărsător și se pregătește pentru marele moment roșu fierbinte al Lunii pline sangerii din 21 ianuarie.

Ultima zi a săptămânii ne pregătește pentru eclipsa totală de Luna plină sangerie de luni 21 ianuarie. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 14 ianuarie 2019. Peștii primesc mărire de salariu astăzi

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Vrei sa scapi de kilogramele in plus? 5 retete de sucuri naturale care te ajuta sa slabesti

Așa faci cele mai fragede șnițele de pui! Sigur nu știai trucul ăsta simplu!

Socrul Mădălinei Manole a murit. Tatăl lui Petru Mircea a suferit un infarct

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Roxana Ghiță de la Survivor România a recunoscut că l-a plăcut pe Andrei Dascălu! „Ne-am sărutat noaptea pe plajă...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri