HOROSCOP. ZODIACUL indian și Roata Vieții


Da-a lungul timpului, Indienii au încercat prin intemediul astrologiei să creeze o Roată a Vieţii

În acest sens ei nu au încercat să ghicească viitorul şi nici să cunoască dinainte ce urmează să se întâmple, ci mai mult de atât, au încercat să uşureze greutăţile zilnice de viaţă prin sfaturi utile şi poveţe pentru a îndruma nativii într-o armonie aparte cu propriile simțuri şi natură adevărată din care provin.

Roată Vieţîi cuprinde 12 semne care corespund animalelor. Iată cum este împărţită Roată Vieţîi în astrologia ameridiană:

Vultur

Echivalent în horoscopul european semnului Berbec

Vulturul este văzut că un liber albitru care se confruntă de obicei cu termenul moderaţie, pe care nu îl prea cunoaşte. Foarte activ, curajos, pasional şi posesiv, acestuia îi place să zboare spre cele mai înalte culmi. Este nerăbdător atunci când vine vorba de propria persoană şi de tot ceea ce îşi doreşte. Reflectă adânc asupra aspectelor din viaţa să şi reuşeşte să îşi astâmpere instinctele atunci când îşi propune să obţînă ceva.

Citeste si: Zodiile care vor străluci în IANUARIE! Au o lună genială, plină de bani

Castorul

Echivalent în horoscopul european semnul Taur

Castorul este un animal căruia îi place să construiască în viaţă. Are o mare putere de a se controla şi capacitatea de a se plia atunci când vine vorba de schimbare, reuşind uşor să se adapeze oricăror situaţîi. Căpoşi, hotărâţi, muncitori şi sensibili, acesși nativi au tendinţa de a încerca mereu să transforme visele în realitate. De obicei se axează mai mult pe proiectele proprii, dar sunt de mare ajutor celorlalți atunci când sunt solicitați.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri