HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a început Anul Mistrețului de Pământ! Sfaturi pentru fiecare zodie. Predicții și remedii


HOROSCOP. Din 5 februarie 2019 a inceput noul an chinezesc, Anul Mistretului de pamant care va tine pana in 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.


In articol:

HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a început Anul Mistrețului de Pământ

HOROSCOP. SOBOLANUL in Anul Mistretului de Pamant

HOROSCOP.  Sobolanul va avea sansa sa prinda oportunitati rare in 2019. nu trebuie sa amane pentru ca o data trecuta oportunitatea, rara sansa sa mai revina. Este un an in care sa stea cu ochii vigilenti pe ce si-a propus ca sa se pregateasca pentru 2020 cand Sobolanul va prelua conducerea Anului chinezesc, dand energia sa drept dominanta anului urmator.

HOROSCOP. Sobolanul reprezinta directia spre nord, deci vor fi oportunitati ce se prezinta din directia aceasta. Pot fi dinspre nordul orasului tau, zonei, tarii sau lumii.

Citeste si: HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 9-15 februarie. Berbecii simt nevoia să fie alături de familie, Gemenii au parte de mici bucurii

 
HOROSCOP. BIVOLUL in Anul Mistretului de Pamant

HOROSCOP. In relatie cu energia adusa de Mistret, Bivolul va actiona tot anul ca un diplomat ca sa previna o situatie conflictuala sa clocoteasca. Este un personaj de mare baza in echipa Mistretului dar trebuie sa fie atent sa nu aiba prea multa presiune pusa pe umerii sai. Este puternic si poate duce mult dar sunt limite si pentru el iar Bivolul trebuie sa isi vada aceste limite in 2019.

HOROSCOP. Un regim puternic pentru sanatate trebuie sa fie o alta prioritate. Exista riscul unor probleme de sanatate dinspre axa nord est / sud est, deci foloseste mult alb in decor si lenjerie alba de pat ca si contracarare a acestei energii.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri