HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a început Anul Mistrețului de Pământ! Sfaturi pentru fiecare zodie. Predicții și remedii


HOROSCOP. Din 5 februarie 2019 a inceput noul an chinezesc, Anul Mistretului de pamant care va tine pana in 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a început Anul Mistrețului de Pământ

HOROSCOP. Mistretul este unul din cele 12 semne din zodiacul chinezesc. Spre deosebire de astrologia vestica, fiecare semn din zodiacul chinezesc “conduce” un intreg an si aduce cu el energia sa particulara asupra a tot ce se intampla in urmatoarele 12 luni.

HOROSCOP. Asa cum este de asteptat, Anul Mistretului da semnalul de noroc si bogatie pentru cei nascuti in semnul Mistretului in 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 si 2007. Dar Mistretul influenteaza si norocul pentru celelalte 11 semne de animale din zodiacul chinezesc, in functie de relatia pe care o au cu porcul norocos.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control. Previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOP. Dat fiind ca anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie ca in calendarul roman, ci intre 20 ianuarie si 20 februarie poate fi data de start a anului chinezesc urmator si el difera de la an la an, cei nascuti in prima parte a lunii ianuarie apartin de anul chinezesc anterior.
Specialistul in feng shui si horoscop chinezesc si energii orientale, Kay Tom, ne releva informatii valoroase cu privire cum influenteaza energia Mistretului norocul celorlalte zodii chinezesti :
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri