HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 9-15 februarie. Berbecii simt nevoia să fie alături de familie, Gemenii au parte de mici bucurii


HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 9-15 februarie. Berbecii simt nevoia să fie alături de familie, Gemenii au parte de mici bucurii

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 9 - 15 februarie.


In articol:

HOROSCOP BERBEC

 

Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, perioadă plină de energie, dar și de provocări. Nativii vor avea destule motive să se agite și, eventual, să se enerveze sau să obosească alergând de colo-colo, trudind la locul de muncă sau îngrijorându-se pentru chestiunile mai importante din viața și cariera lor.

HOROSCOP. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie a.c., permițându-le o bună comunicare cu sectoarele ascunse din alcătuirea lor (amintiri, subconștient, trăiri secrete). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, dinamism legat de una sau de mai multe chestiuni bănești (câștiguri). Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c.,

dând acestui sector o greutate și o importanță aparte, context astral care va accentua nevoia de a munci, de a face un efort special pentru a obține un venit.

Citeste si: Anunţ şoc despre Zina Dumitrescu! A ajuns de urgență la spital. “A renunțat să mai lupte cu viața“

HOROSCOP Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, bună capacitate de a vorbi, de a comunica, de a lua cuvântul într-un context public sau de a susține examene, mai ales în ipostaza probelor orale care le vor permite să-și etaleze una sau mai multe calități personale (originalitate, curaj, spontaneitate, precizie).

HOROSCOP Din 15 februarie, după ora 16.03, interes pentru chestiunile domestice; nevoia de a fi alături de rudele care au probleme. Reevaluarea unor secvențe din evoluția și formarea lor ca persoane adulte în care familia, obiceiurile, limba, religia au jucat un rol important. Curaj în abordarea unor chestiuni ce țin de viitor, de evoluția profesională sau socială a individului.

Elan și determinare în abordarea unor aspecte ce țin de aspirații și conștiință, de implicarea în curente de opinie și cadre de acțiune cu statut oficial care să le permită să se pună pe sine mai bine în valoare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control. Previziuni complete pentru Kfetele.ro

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Sâmbătă, la “Bravo, ai stil!” – Tema Galei: “Regiuni”. Maurice Munteanu: “Nadina este paralelă cu noţiunea de stil, de divertisment, de carismă!”

Zodiac CHINEZESC săptămânal 11-17 FEBRUARIE 2019. A început anul MISTREŢULUI de Pământ! Cum îţi merge?

Care este și cum se prepară cea mai populară prăjitură din Bulgaria

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri