Horoscop zilnic 18 aprilie 2019: Tensiuni și probleme pentru toate zodiile


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 18 aprilie 2019.


In articol:

Horoscop zilnic 18 aprilie 2019

Balanta

Stările tale de spirit le dau bătăi de cap celorlalţi şi unii, chiar te vor evita până la urmă, dacă nu te controlezi şi devii prea mofturos. Este posibil ca datorită relaţiei cu partenerul de viaţă sau a unor relaţii de colaborare profesională să îţi schimbi deciziile luate în ultimele patru săptămâni şi astfel să strici, fără rost, situaţii bune. Reţine că eşti subiectiv în aprecieri şi bine ar fi să aştepţi câteva zile. Relaxează-te şi priveşste partea plină a paharului!

Scorpion

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi ocupă-te numai de activităţi uşoare. Sunt posibile consultaţii şi analize medicale, în mod special pentru segmentele capului şi pentru sistemul uro-genital. Dinspre segmentul profesional pare că vine susţinere, apreciere şi relaţii surprinzătoare cu femeile. Păstează totuşi o marjă de siguranţă şi nu te baza prea mult pe colegi sau şefi. Unii au doar interese personale.

Citeste si: Ce să NU faci în ziua de FLORII, ca să nu atragi ghinionul! E absolut INTERZIS

Citeste si: Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii. Rugăciunea care face minuni în ziua de Florii

Sagetator

Este o zi controversată, în mod special datorită pr la acţiunile din zilele următoare vizavi de activităţile comune pe care trebuie să le desfăşori împreună cu ceilalţi. Fii prudent, nu te baza pe discuţiile de astăzi şi evită promisiunile sau destăinurile personale. După-amiază gândeşte-te pe îndelete la evenimentelietenilor şi colegilor din segmentul profesional. Ceea ce se petrece acum în aceste relaţii sunt un preambule de peste zi.

Citeste si: Zodiile care fac cel mai mult sex. Aceste femei sunt zeiţe în pat! Bărbaţii care au relaţie cu ele sunt cei mai norocoşi

Capricorn

Relaţiile cu şefii sunt tensionate, astfel că înţelept ar fi să-ţi îndeplineşti sarcinile de lucru cum ştii tu mai bine. Se vor isca discuţii aprinse pe teme banale. Cumva ceva din segmentul familial, probabil neplăcerile unui membru al familiei sau îndemul unei rude, te va face să îţi regândeşti strategia profesională. Doar că acum este bine ca totul să rămână la stadiul de gând şi să laşi acţiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Varsator

A lua decizii majore sau a semna documente importante sunt acţiuni care ar fi bine să le eviţi astăzi. Mentalul este distorsionat, astfel că există riscul să formulezi concluzii greşite sau în folosul altora. Cineva din anturajul apropiat te va atenţiona în privinţa faptului că vorbeşti mult cu cine nu trebuie. Ascultă ce îţi spun ceilalţi şi urmează sfaturile pe care le simţi pe lungimea ta de undă. Relaxează-te şi detaşează-te de neplăceri!

Pesti

Este rost de cheltuieli majore şi de discuţii aprinse cu persoanele alături de care foloseşti sau administrezi bani şi bunuri. Se recomandă prudenţă, întrucât pierderile, frauda, miniciuna şi neregulile în documente se pot produce uşor, cu puţine şanse de remediere. Rezumă-te la cheltuielile tale personale şi nu te baza pe spusele sau ajutorul celorlalţi. Unii, sub masca unor declaraţii de dragoste vor doar să profite de economiile tale.


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă pentru Florii: Tort cu cremă de zahăr ars

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Zodiile care fac cel mai mult sex. Aceste femei sunt zeiţe în pat! Bărbaţii care au relaţie cu ele sunt cei mai norocoşi

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri