Horoscop zilnic 18 aprilie 2019: Tensiuni și probleme pentru toate zodiile


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 18 aprilie 2019.


In articol:

Horoscop zilnic 18 aprilie 2019

Berbec

Relaţiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situaţie, numai tu poţi descurca sau încurca iţele acesteia. Fii prudent şi gândeşte-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung.

Sfătuieşte-te cu cineva din anturajul apropiat, care îţi cunoaşte situaţia, dar care poate rămâne neutru şi faţă de tine şi faţă de ceilalţi.

Taur

Există tensiuni în relaţiile profesionale, mai ales în relaţiile colegiale. Este bine să ţii cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenţii bune, însă percepţia ta asupra realităţii este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta faţă de tine calităţile aferente.

Însă, dacă ai să priveşti altfel oamenii, evident că vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Citeste si: Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii. Rugăciunea care face minuni în ziua de Florii

Citeste si: Rețetă pentru Florii: Tort cu cremă de zahăr ars

Gemeni

Relaţiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi.

Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepţia ta faţă de iubire şi implicaţiile ei se va schimba definitiv. Există şi varianta să decizi desprinderea dintr-o relaţie veche sau, în cazul relaţiei cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-şi hotărî singuri drumul în viaţă. Evită discuţiile contradictorii şi detaşează-te de falsele problemele cotidiene.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Rac

Este nevoie să te împarţi astăzi între segmentul familial şi cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îţi afectează într-un fel relaţiile cu membrii familiei. Dorinţa de a sta acasă, de a te răsfăţa într-un spaţiu drag sufletului tău este mare şi dificil de realizat, pentru că eşti foarte solicitat mai ales de către şefi. Selectează-ţi priorităţile, ascultă-ţi intuiţia şi ai încredere că vei depăşi totul cu bine.

Leu

Relaţionarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuţi numai cu cine îţi este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Fereşte-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ţi povesteşti neplăcerile. Coerenţa în exprimare, gestica facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalţi. Multe deplăsări pe distanţe scurte.

Fecioara

Primeşti bani de la şi prin alţii, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie eşti nemulţumit de suma primită, fie temerile privitoare la veniturile obţinute din munca proprie pe care o desfăşori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepţia ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greşite şi să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăşi totul cu bine!


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă pentru Florii: Tort cu cremă de zahăr ars

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Zodiile care fac cel mai mult sex. Aceste femei sunt zeiţe în pat! Bărbaţii care au relaţie cu ele sunt cei mai norocoşi

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri