Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim


Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea).

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in Berbec vine pentru voi cu oportunitati in afaceri, vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata, afaceri. Orice relatie care incepe in urmatoarea perioada poate avea un impact deosebit asupra vietii voastre, poate fi extrem de intensa si consumatoare de energie. Poate fi cea mai buna perioada din acest an pentru a obtine bani prin partenerul de viata, o afacere de familie, un imprumut poate fi obtinut mai usor cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala, veti fi pusi in situatia sa va analizati relatia actuala, viata in comun cu partenerul de viata, sa vedeti ce puteti imbunatati aici. Obsesia, durerea si pierderea sunt experiente comune atunci cand Venus activeaza prin tranzit casa lui Pluto. Aceasta perioada poate aduce o iubire intensa, o intalnire patimasa, karmica, de suflet. Ati putea fi chiar atrasi in secret de cineva, aceasta atractie poate fi foarte intensa. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Berbec si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate aduce tristeti absolute iar orice tradare va  provoca o deruta totala.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni intr-o relatie de iubire, cu un copil sau legata de un proiect creativ. Mandria merge inaintea caderii va spune acest aspect.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand forte nevazute va protejeaza de mana dusmanilor secreti.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema grea, obsesiva, legata de o iubire, de un copil.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in afacerile voastre, in relatia de suflet cu partenerul vostru sau intr-o relatie secreta.

Citeste continuarea pe pagina 7 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se fac clătitele japoneze? Ingredientul secret de care ai nevoie se află în orice cămară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri