Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim


Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea).

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in Berbec va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Se poate sa fiti atrasi de un profesor, un strain, de cineva care traieste viata ca o aventura si nu se plictiseste niciodata. Uneori, se pot forma parteneriate cu cei care lucreaza in domeniul publicitatii, cercetare, drept, spiritualitate. La locul de munca veti cauta proiecte noi, creative. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale, iar iubirea vine prin orice va extinde orizonturile. Venus in Berbec este prietena Soarelui vostru in Leu si veti dori sa va apropiati si mai mult de cei dragi si sa va exprimati sentimentele pentru ei. Este un moment bun pentru o vacanta, pentru investitii financiare, puteti cere o majorare de salariu, puteti stabili un contact important care va ajuta in cariera,  cineva influent va poate schimba viata in bine. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a va dezvolta cunostintele, pentru a merge la un curs sau sa va intoarceti intr-un fel la scoala.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni la locul de munca, o problema de sanatate va poate cere mai multa atentie si bani.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand simtiti ca un inger va zambeste, va protejeaza si va conduce catre acele oportunitati de care aveti nevoie cel mai mult pentru dezvoltarea voastra spirituala.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema la locul de munca, cu colegii sau legata de un proiect profesional, de sanatatea voastra.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in credintele voastre, in legatura cu un proiect in strainatate.

Citeste continuarea pe pagina 6 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se fac clătitele japoneze? Ingredientul secret de care ai nevoie se află în orice cămară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri