Horoscop Urania pentru toată săptămâna. Zodiile care vor plăti pentru greșelile din trecut! Viața acestor nativi se va schimba la 180 de grade


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 23 - 29 martie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

  RAC

  Citeste si: Regizorul Radu Penciulescu, primul director al Teatrului Mic, a murit

  Între 23 și 25 martie dimineața, răstimp marcat de un accentuat registru afectiv care cu greu va putea fi ținut sub control de către nativi. În funcție de vârstă, de marcajele astrale primite la naștere, de educație și de context biografic, unii pot fi cuprinși de dor (de fiul sau de fiica lor), de nostalgia după o perioadă fericită, de regrete (după o relație sentimentală). Mult mai profitabil va fi acest context pentru cei care desfășoară activități de creație și/sau interpretare și care vor avea un plus de sensibilitate care îi poate conduce la soluții artistice remarcabile prin expresivitate și subtilitate.

  Citeste si: Rochii de mireasă. Cum să alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului. Ce greșeli să eviți, ca să strălucești în ziua nunții

   

  Contextul va fi cu atât mai important și mai valoros, cu cât, din 26 martie, tranzitele astrale ale momentului pe casa a IX-a vor fi și mai armonice prin intrarea, în acest sector, a planetei Venus, care le va da, timp de o lună de acum încolo, suport mental, spiritual, intelectual și artistic. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, influxuri bune care se pot reflecta în starea de sănătate, în ipostazele de fiecare zi care pot contribui, direct sau indirect, la vindecare, ameliorare sau recuperare organică. Contextul este pozitiv și pentru demersurile profesionale, și activitatea de fiecare zi la locul de muncă. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, Racii nu vor fi flexibili în întâlnirile menite să reglementeze o dispută. Punctul lor de vedere va fi contracarat de rigiditatea relațiilor parteneriale.

  Citeste si: HOROSCOP Berbec - Totul despre zodia Berbec

   

  Latura șubredă a acestui context presupune că, pe acest fundal astral, nici ei nu vor obține vreo înțelegere când și dacă își vor susține interesul. Întreaga săptămână conține datele astrale care vor justifica o activitate bogată în plan profesional, public și/sau oficial, marcată, deseori, de ipostaze combative, energice, ce presupun poate, chiar, și asumarea unor riscuri.

  Citește continuarea pe Libertatea.ro.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Top sfaturi de care să ții cont când joci la cazino

  Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

  Se pregătea să nască prin cezariană, dar a aflat o veste cumplită: embolie cu lichid amniotic! Din păcate, femeia a murit la scurt timp după naştere

  Un turist american a murit, în această dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni

  Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Specialisti

  5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Horoscop
  Parteneri