HOROSCOP Berbec - Totul despre zodia Berbec


HOROSCOP Berbec - Totul despre zodia Berbec

HOROSCOP Berbec - Astrologul Nicoleta Svarlefus: totul despre zodia Berbec.


In articol:

HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Verb – „Eu sunt”;
Element- Foc;
Calitate – Cardinal;
Energie – Yang;
Guvernatori – Marte
Casa astrologicǎ – Casa I;
Zi: Marti;
Culoare- Roșu;
Piatrǎ prețioasǎ – Diamant;
Anatomie- Fața și capul;

HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ determinare, unde acceptǎ sǎ lupte, unde este pionier;

Berbeci celebri– Celine Dion (30.03.1968), Dan Bitman (29.03.1962), Elton John (25.03.1947), Andreea Berecleanu (24.03.1975), Diana Ross (26.03.1944), Mariah Carey (27.03.1970),

Mihaela Tatu (7.04.1963), Russel Crow (7.04.1964), Quentin Tarantino (27.03.1963), Cristian Topescu (26.03.1937), Samantha Fox (15.04.1966), Cristi Puiu (3.04.1967), Marius Lǎcǎtuș (5.04.1964), Florin Zamfirescu (12.04.1949).

Citeste si: HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc bărbații din fiecare zodie. Gemenii se folosesc de joc și arta conversației, Scorpionii sunt pasionali

HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Personalitate

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.
Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit.

Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri.

Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur.
Le place sǎ înceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare și motivația de a continua ceea ce au inițiat.

Pot fi conducǎtori excelenți (este în natura lor) și de cele mai multe ori curajul și abnegația lor îi inspirǎ pe ceilalți sǎ-i urmeze.
Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea știu sǎ coopereze cu cei din jur. Nu au rǎbdare sǎ asculte și, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situații sau probleme.

Exista și Berbeci care se manifestǎ precum niște bulgǎri uriași care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lâncezeascǎ. Ei trǎiesc pentru acțiune.
Iubind provocǎrile și lupta, se aprind foarte ușor și pot deveni certǎreți, mai ales când ideile și acțiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodatǎ, nici mǎcar când dorm.

Principiul Berbec este animat de dorința descoperirii unor tǎrâmuri necunoscute, fie cǎ este vorba despre un teritoriu, o femeie sau piețe noi de desfacere. Adorǎ sǎ fie tot timpul în acțiune și nu neapǎrat pentru scopul în sine, dar mai ales pentru placerea de a parcurge drumul pana la acest scop.

Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

 


Abonează-te pe

Citește și:

ORA DE VARĂ. Când se trece la ORA DE VARĂ în 2019

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

12 obiceiuri sexuale la care sa nu renunti in 2019

Olivia Steer s-a vaccinat? Ce răspunde soția lui Andi Moisescu

Horoscop Mariana Cojocaru pentru finalul lunii MARTIE 2019. Zodii cu NOROC şi KARMĂ DIVINĂ pe LUNA PLINĂ. Cine intră în APRILIE plin de bani - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

|| NOTEAZĂ || Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri