HOROSCOP URANIA pentru saptamana 22-28 septembrie. Berbecii isi sustin interesele, Gemenii riposteaza brutal


HOROSCOP. Previziuni Urania perioada 22 – 28 septembrie 2018. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Balanţei. Lună Plină în Berbec.

 

Berbec

 

HOROSCOP BERBEC

 

HOROSCOP În prima parte a zilei de 22 septembrie, veşti în legătură cu un prieten care îi iau prin surprindere pe nativi. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanţei şi le va permite, până pe 10 octombrie a. c., să demonstreze o latură plină de dibăcie şi abilitate în abordarea subiectelor care pot degenera lesne în conflict; bună capacitate de a-şi susţine interesul într-o negociere sau de a găsi o cale de împăcare. Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, şi începutul zilei de 25 septembrie, nativii vor simţi nevoia să se liniştească, să se izoleze de oamenii şi evenimentele care îl solicită prea intens ori îi enervează.

 

HOROSCOP Plăcerea de a lenevi, de a se odihni, de a se relaxa prin activităţi care le flatează simţurile. Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanţei şi, timp de o lună, le va da un sprijin puternic în tot ceea ce presupune parteneriat (căsătorie/divorţ, asociere/despărţire, cooperare/conflict, bună înţelegere/proces). Între 25 septembrie, după ora 02:04‘, şi dimineaţa zilei de 27 septembrie, moment de încărcare energetică: Berbecii vor fi neobosiţi, determinaţi şi eficienţi. În zorii zilei de 25 septembrie, se va produce faza de Lună Plină în Berbec care va avea un efect special în viaţa şi activitatea lor dar şi asupra sănătăţii şi mecanismelor interioare (emoţii, sentimente, psihism).

 

HOROSCOP Pe 26 septembrie, Kiron, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peştilor, semn în care va rămâne până pe 18 februarie 2019, permiţându-le să revizuiască şi să reevalueze toate evenimentele cu impact asupra conştiinţei, subconştientului, minţii şi sufletului lor, din aprilie 2010 încoace. Între 27 septembrie, după ora 10:16‘, şi 28 septembrie, dorinţă de stabilitate materială manifestată prin gesturi şi iniţiative menite să desfăşoare activităţi retribuite. Ofertele de cooperare trebuie analizate cu seriozitate.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Prima prezentatoare de știri a BBC, Nan Winton, a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri