Zodiac CHINEZESC saptamanal 24-30 septembrie 2018. NOUL SFAT din intelepciunea chinezeasca!


Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 24-30 septembrie 2018, ultima saptamana a lunii septembrie din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

 

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

 

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Nu iti risipi timpul gandindu-te ca tu esti cel de vina sau sa incerci sa identifici ce ai facut gresit. Deseori chiar este vina sau contributia celeilalte parti, deci nu forta sa indrepti lucrurile. Concentreaza-te pe oamenii care te valorizeaza si iti pretuiesc realizarile. Toata saptamana vei avea focusul in jurul aspectelor de familie, copiilor sau persoanelor mai tinere. Activeaza-ti simtul umorului.

  

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

A murit poliţistul Costel Agavriloaie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri