HOROSCOP URANIA pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Nativii care vor avea trăiri intense în plan sexual


HOROSCOP. Astrologul URANIA prezintă horoscopul pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Iată cum vor fi influențate zodiile.

Horoscop Rac

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupări legate de buna funcționare a organismului. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, posibilă criză de orgoliu sau de mândrie născută din relația valoare personală – salarizare, calitate a muncii – recompensă bănească. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, Racii vor dori să reașeze pe baze noi, corecte, un contract de muncă sau o colaborare. Deși dorința lor este mai veche, acum, inițiativa pe care o vor avea va fi posibilă prin impulsul dat de Luna Plină în Leu care va avea loc în ziua de 21 ianuarie. Cei solicitați ar trebui să se arate dispuși să găsească o soluție onestă și adecvată. Mai complicat va fi dialogul cu aceia dacă nativii se consideră lezați în drepturile lor și tratați fără respectul cuvenit. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va patrona de-a lungul lunii viitoare, o posibilă întorsătură de situație spectaculoasă în planul bunurilor, avantajelor materiale sau al banilor ce depind de voința unei persoane ori de competența unei instituții.

Citeste si: HOROSCOP CASSANDRA 21-27 IANUARIE 2019. Mulţi nervi, certuri în cuplu, probleme la serviciu şi vizite la medic

Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă bună pentru învățare, repetare, revizuirea cunoștințelor teoretice, exerciții practice posibile prin stabilitatea interioară și uriașa rezervă de răbdare și metodă de care Racii vor dispune. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, înlesnindu-le, până pe 10 februarie, accesul la informațiile necesare rezolvării unei chestiuni patrimoniale (partaj, succesiune, proces prin care se revendică cote părți dintr-o activitate profitabilă la care au contribuit). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, dorința de a se detașa de factorii de stres familial pentru a desfășura, în condiții normale, activitățile profesionale solicitante, ca volum și exigență, sau presante prin termenul-limită impus.

Citeşte continuarea pe Libertatea. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Rimes, noi probleme de sănătate! Artista a făcut anunţul trist!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri