HOROSCOP URANIA pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Nativii care vor avea trăiri intense în plan sexual


HOROSCOP URANIA pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Nativii care vor avea trăiri intense în plan sexual

HOROSCOP. Astrologul URANIA prezintă horoscopul pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Iată cum vor fi influențate zodiile.


In articol:

HOROSCOP. Taur

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, „gânduri de noapte', calcule și analize legate de situația lor financiară. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, fel de a se exprima prudent, dorință de a afla dar și de a verifica informațiile primite, moment bun pentru studiu individual și acumulare de cunoștințe, pentru memorizare și recapitulări.

Lipsă de entuziasm față de deplasările pe care ar trebui să le facă din varii motive (stare organică neprielnică, alte priorități, oboseală accentuală, condiții climaterice neprielnice). Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide nebănuite oportunități de salt profesional, de recuperare a imaginii publice ori de afirmare și/sau debut spectaculos.

Citeste si: Horoscop săptămâna 21-27 ianuarie 2019. Previziuni carieră, dragoste, sănătate si bani

Momente speciale în carieră. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, preocupări domestice intense motivate de o circumstanță personală care îi obligă să fie fermi în decizii și implicați în rezolvarea rapidă și fără echivoc a situațiilor ivite în prejma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, context astral care va accentua o chestiune de orgoliu sau de vanitate în atitudinea lor față de averea, patrimoniul și familia din care provin. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă mult mai calmă, cu trăiri temperate prin autocontrol și capacitate de a se detașa de factorii subiectivi (emoții, ecou afectiv, plăcere, etc.). Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițând o bună circulație a informațiilor și comentariilor legate de persoana lor sau de activitatea depusă (competență, stil, succes, eficiență).

Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, Taurii vor fi obligați să adopte o atitudine moderată, dublată de diplomație și răbdare la locul de muncă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 2020 pentru toate zodiile. Atenție! Astrologii spun că nu trebuie folosite previziunile ca scuză

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Zodiac CHINEZESC săptămânal 21-27 IANUARIE 2018. NOUL MESAJ înţelept chinezesc! Este penultima săptămâna din anul Câinelui de Pământ!

HOROSCOP CASSANDRA 21-27 IANUARIE 2019. Mulţi nervi, certuri în cuplu, probleme la serviciu şi vizite la medic

Simona Trașcă s-a împăcat cu iubitul său: „Este un băiat care mă face să zâmbesc”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Pirui, o nouă relație după ce s-a despărțit de Marius: „Vorbesc cu cineva”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri