HOROSCOP URANIA pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Nativii care vor avea trăiri intense în plan sexual


HOROSCOP. Astrologul URANIA prezintă horoscopul pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Iată cum vor fi influențate zodiile.

HOROSCOP. Gemeni

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupările curente le-ar putea acapara gândurile, obligându-i să mediteze, în liniștea nopții, la cauzele ori soluțiile posibile. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, nevoia de a-și revizui un plan de cheltuieli, cumpărături, investiții în funcțiile de evoluția situației lor financiare de ultim moment. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului ceea ce va avea un efect pozitiv, timp de o lună, asupra mentalului lor. În mod normal, Gemenii ar trebui să gândească bine, să fie receptivi la informațiile care-i privesc, să-și lărgească universul de cunoaștere și să desfășoare proiecte profesionale sau de viață pline de curaj. Spiritul novator, imaginația și fantezia vor da nerv și originalitate demersurilor lor.

Citeste si: 6 zodii scapă de GHINION în această IARNĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu, eveniment care își va pune amprenta pe axa celor două case ale comunicării, ale învățării sau ale pregătirii școlare și/sau universitare, ale perfecționării profesionale, generând cadre noi de viață și acțiune care să le permită să facă schimbările dorite, să progreseze ori să-și regăsească încrederea în sine. Moment al curajului, al speranței, care îi va susține în demersurile lor, mai ales pe cei tineri. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, activitate de rutină în casă și în familie. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. El va contribui la un schimb interesant de idei, opinii și informații ori la o lărgire a orizontului în contextul unor evenimente speciale menite să-i pună în valoarea sau să-i motiveze. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, stări interioare relaxate, disponibilitate spre divertisment și distracții ușoare care să nu-i solicite prea mult fizic, organic sau sufletește.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! Vedeta nu consumă după ora 14.00 decât iaurt şi ceai!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri