HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze


HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze

Horoscop Rac

 

Între 15 şi 16 decembrie noaptea, moment special, în care unii nativi prind aripi, speranţele lor de progres, de dezvoltare personală, de împlinire profesională deşi mai puţin realiste, nu vor fi lipsite de justificare. E de reţinut motivaţia, direcţia spre care tind, mijloacele de a pune în practică un ideal. Pentru alte persoane, se poate vorbi de împlinire a unui vis ori de efortul depăşirii de sine prin „şlefuirea” mijloacelor de valorificare a unui talent sau a unei preocupări socio-profesionale de valoare. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, şi dimineaţa zilei de 18 decembrie, efort de a face faţă provocărilor la locul de muncă care vor fi cu atât mai importante şi mai dificile cu cât nativul are o răspundere sau o funcţie mai mare. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, şi 20 decembrie, la prânz, Racii vor căuta echilibrul interior ori stabilitatea necesară vieţii şi activităţii obişnuite prin cultivarea prietenilor pe care îi ştiu din trecut, pe care se pot baza şi în care pot avea încredere.

Între 20 decembrie, după ora 14:52′, şi 21 decembrie, răstimp al tribulaţiilor interioare. În planul sănătăţii, stări de spirit sau organice trecătoare. Mai solicitat va fi sectorul aparatului loco-motor (osatură, musculatură, sistem arterial, funcţii hepatice, circulaţie sangvină). Şansa de a rezolva repede aspectele birocratice privitoare la un demers medical (analize, expertize, dosare, adeverinţe, aprobări, avize, etc.). Favorabil se conturează, pentru întreaga săptămână, regimul muncii şi relaţiile de serviciu. Posibile dialoguri constructive sau iniţiative menite să reglementeze o chestiune de încadrare salarială ori de responsabilitate profesională. Unele persoane, deşi este sfârşitul anului, pot găsi un loc de muncă ori pot primi asigurarea rezolvării acestui aspect în cel mai scurt timp.

 

Citiţi mai multe pe Libertatea.


Abonează-te pe

Citește și:

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Adelina Pestriţu, lovitură fatală în războiul CRUNT pe care-l duce în acest moment. Uite cum plănuieşte să-şi scoată din joc "adversarii".

E şocant ce i se întâmplă frumoasei Andreea Mantea când iese pe stradă, la Istanbul. Uite ce păţeşte în fiecare zi vedeta. EXCLUSIV!

Ameţeşti des şi ai senzaţia de cădere? Tulburarea poate fi mai gravă decât pare. Când trebuie să mergi la doctor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri