HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze


HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze

HOROSCOP URANIA. Previziuni Urania pentru perioada 15- 21 decembrie 2018. Următoarea Mercur/Jupiter în Săgetător va avea loc peste 12 ani.

 

HOROSCOP URANIA.  Berbec

 

Între 15 şi 16 decembrie noaptea, perioadă de calm, de tihnă interioară sau de preocupări care le vor permite să evadeze într-un tărâm al visului, al proiecţiilor interioare, al unui univers paralel. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, şi dimineaţa zilei de 18 decembrie, moment al acţiunii, al revenirii „cu picioarele pe pământ”, al eficienţei. Activităţi legate de felul în care sunt percepuţi de către colegi sau de către opinia publică, eforturi de consolidare a funcţiei prin asumarea unor sarcini de serviciu cu grad mare de dificultate. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, şi 20 decembrie, la prânz, preocupări financiare născute mai ales din dorinţa de a-şi stabiliza condiţia bănească curentă.

Atenţie la ofertele unor câştiguri insuficient motivate care se pot dovedi, mai târziu, o înşelătorie. Prudenţă faţă de propunerile unor prieteni de a intra în combinaţii financiare bizare care îi pot expune în faţa legii. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, şi 21 decembrie, etapă favorabil oricărui tip de dialog, schimb de impresii sau activităţi publice (conferinţe, sesiune de comunicări, discursuri, luări de cuvânt în cadrul activităţii unor instituţii), examene, teste, verificarea competenţei profesionale.
Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanţe mici. Şansa de a intra în posesia unor informaţii utile. Favorizate vor fi, întreaga săptămână, şi relaţiile cu persoanele şi instituţiile din afara graniţelor ţării. Posibilitatea de a obţine avize şi aprobări din partea forurilor internaţionale, reglementarea pe cale juridică a situaţiilor de viaţă speciale care presupun deplasarea, şederea pentru un timp sau stabilirea definitivă în străinătate. Unele persoane îşi pot schimba brusc opinia faţă de oameni, idei şi iniţiative în care au crezut şi pentru a căror susţinere s-au implicat, până acum, cu mult entuziasm.

 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Adelina Pestriţu, lovitură fatală în războiul CRUNT pe care-l duce în acest moment. Uite cum plănuieşte să-şi scoată din joc "adversarii".

E şocant ce i se întâmplă frumoasei Andreea Mantea când iese pe stradă, la Istanbul. Uite ce păţeşte în fiecare zi vedeta. EXCLUSIV!

Ameţeşti des şi ai senzaţia de cădere? Tulburarea poate fi mai gravă decât pare. Când trebuie să mergi la doctor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri