Horoscop Urania 9 - 15 septembrie 2017. Mercur va intra în zodia Fecioarei! Cum sunt afectate zodiile


Celebrul astrolog a realizat previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

Gemeni

Pe 9 septembrie relaţii dezechilibrate între nativi şi prieteni, întâlniri marcate de controverse, dispute sau chiar despărţiri pe fondul unor evenimente sau dialoguri ce degenerează imprevizibil. Reacţii temperamentale faţă de cei dragi. Între 9 septembrie, după ora 19:23', şi seara zilei de 11 septembrie, dorinţă de a se calma, de a-şi tempera reacţiile asociată cu dorinţa de a se odihni. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c. În această perioadă, planeta va tranzita casa a IV-a şi, alături de Marte şi Soare (până pe 22 septembrie a.c.), va accentua disponibilitatea nativilor pentru treburile practice, gospodăreşti, pentru ordine, curăţenie şi spirit practic. Aceste combinaţii astrale îi vor face interesaţi pe Gemeni de felul în care îşi pot proteja sau îşi pot administra mai bine un avut (casă, utilaje, terenuri, acareturi).

Între 11 septembrie, după ora 22:30', şi începutul zilei de 14 septembrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor şi le va da nativilor mult farmec, ingeniozitate, versatilitate şi adaptabilitate. În mod normal, Gemenii ar trebui să se simtă bine, cu toate că, cele opt posturi astrale, în tranzit prin semnele Mutabile, pot ridica piedici şi îi pot pune în dificultate. Pe această direcţie, cel mai important sector care trebuie gestionat cu atenţie este cel al relaţiilor parteneriale care, între 14 septembrie, după ora 01:13' şi 15 septembrie, vor primi impulsuri negative. În ciuda unor dialoguri, în care nativii îşi pot impune argumentele sau punctul de vedere, se vor ridica neînţelegeri născute din atitudinea celor din familie sau „din casă” - soţ/soţie. Relaţiile interumane vor suferi de pe urma unor excese de zel sau a exagerărilor cărora Gemenii le pot cădea victime. Atenţie, în perioada 13 - 16 septembrie, la felul în care se desfăşoară litigiile, la direcţia spre care tind unele conflicte sau la soluţiile care se vor da în cazul unor procese.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>


Citește și:

Schimbari majore pana la finalul lunii pentru 3 zodii. Afla daca o sa ai noroc in dragoste, cariera sau la bani!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Horoscopul amoros al saptamanii 4-10 septembrie. Tensiuni, gelozii si frustrari pentru patru zodii. Afla cine isi poate gasi jumatatea

Horoscop Minerva 3-9 septembrie 2017: Atentie mare la tot ce vine! Doua zodii iau decizii VITALE si RADICALE!

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri