Horoscop Urania 9 - 15 septembrie 2017. Mercur va intra în zodia Fecioarei! Cum sunt afectate zodiile


Celebrul astrolog a realizat previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

Taur

Pe 9 septembrie, mecanismele de gândire vor pune stăpânire pe mintea şi sufletul nativilor care vor deveni îngrijoraţi şi instabili în reacţii. Aspect delicat pentru cei care au tulburări de circulaţie cerebrală sau afecţiuni neurologice. Între 9 septembrie, după ora 19:23', şi seara zilei de 11 septembrie, Luna va spori farmecul personal al femeilor care vor arăta bine şi vor fi preocupate de modă sau de înfăţişarea generală şi vor fi mai puţin interesate de casă şi gospodărie. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c., şi care va accentua tendinţa de a da un sens practic sau de a cultiva şi latura pragmatică în relaţiile sentimentale.

Perioadă bună pentru Tauri să se ocupe de detalii şi de finisarea unor proiecte cu tentă artistică (arhitectură, design, instalaţii). Între 11 septembrie, după ora 22:30', şi începutul zilei de 14 septembrie, discuţii despre bani, tatonări ale unei posibile reevaluări salariale sau informări necesare cu privire la o situaţie patrimonială ce trebuie rezolvată pe cale legală şi care, deocamdată, este blocată. Uneori, acest blocaj poate fi provocat de o rudă implicată (sau „deranjată”) de acest demers care se dovedeşte refractară oricărei propuneri. Trebuie luate în calcul însă şi motivele necunoscute nativului care acţionează în secret. Între 14 septembrie, după ora 01:13', şi 15 septembrie, răstimp mai puţin confortabil în ceea ce priveşte dialogul, pentru a susţine examene, a primi şi transmite informaţii, a acumula cunoştinţe. Posibile discuţii neplăcute, inutile sau confuze. Nota generală a săptămânii va fi dată de „lupta cu morile de vânt” atunci când va fi vorba de un plasament profesional stabil sau temporar şi de relaţiile cu copiii care pot fi afectate de interesele materiale şi patrimoniale (fireşte, dacă este vorba de copiii ajunşi la vârsta deciziilor mature).

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Citește și:

Schimbari majore pana la finalul lunii pentru 3 zodii. Afla daca o sa ai noroc in dragoste, cariera sau la bani!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Horoscopul amoros al saptamanii 4-10 septembrie. Tensiuni, gelozii si frustrari pentru patru zodii. Afla cine isi poate gasi jumatatea

Horoscop Minerva 3-9 septembrie 2017: Atentie mare la tot ce vine! Doua zodii iau decizii VITALE si RADICALE!

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri