HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

GEMENI

horoscop urania

În prima parte a zilei de 6 aprilie, relații intense cu și/sau alături de prieteni. Comunicare verbală impetuoasă, activism, agitație, uneori nervozitate, dorință de afirmare sau emancipare ori impulsul de a acționa pe cont propriu, neținând cont de ceea ce se cheamă spirit de echipă, lucru care îi va deranja pe respectivii cunoscuți, care vor formula observații și nemulțumiri. Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări organice pe fond de stres sau ca ecou al evenimentelor solicitante de dată recentă.

Citeste si: Fostul iubit al Vicăi Blochina, dezvăluiri de senzație despre scandalul uriaș în care au fost implicați! „Am pus-o să se jure. Cu câți bărbați m-ai înșelat? Cu 23 sau cu mai mulți?”

Gemenii vor simți nevoia de repaus pentru a se "reașeza în albia lor" ori pentru a înțelege corect sensul unor ipostaze de viață. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni, care vor avea energie, entuziasm, chef de viață, dinamism, spirit tânăr, inițiativă, curaj și fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor curente pe calea dialogului, a corespondenței, ei fiind, întotdeauna, cei care vor oferi soluții destul de inspirate și de pragmatice.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, abordare rigidă a chestiunilor financiare; mai precis, ei se vor crampona de bani și bunuri ori de prezumptivele câștiguri, demonstrând o surprinzătoare – și necaracteristică lor – lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, îi va obliga pe Gemeni să-și revizuiască proiectele majore de viață (inclusiv raportarea lor la căsnicie), la parteneriatele de afaceri, la colaborări, contracte, negocieri, conflicte și procese. Deja, din această săptămână, ei vor începe să se disocieze de oamenii, ideile, proiectele sau premisele la care, până acum, rezonau favorabil. Se menține șansa de a avea succes, "presă bună" și de a se bucura de simpatia publicului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum poti integra bluzele cu imprimeu floral in tinute elegante?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri