HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

TAUR

horoscop urania

În prima parte a zilei de 6 aprilie, posibile enervări și stări de agitație aparent nemotivate de evenimentele concrete de peste zi. Totuși, elementele existențiale, tulburate de ceva vreme, nu le dau pace, Taurii simțind nevoia să intervină pentru a reglementa o ipostază de viață.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7-13 aprilie. Surprize mari pentru patru zodii. Ei sunt cei mai norocoşi nativi în perioada următoare - previziuni pentru Kfetele.ro

De aceea, ei ar putea să se confrunte și cu insomnii, nervozitate sau migrene provocate de aceste nemulțumiri. Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, în viața unor persoane născute în acest semn zodiacal încep să se producă transformări. Observând atent condiția lor de viață, starea de sănătate, evoluția profesională, problemele economice cu care se confruntă, ei ar putea ajunge la concluzii alarmante, având sentimentul că se îndreaptă spre o perioadă care îi va solicita din plin, pentru care nu au resursele necesare ca să le facă față. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții sau demersuri pentru lămurirea unei chestiuni financiare.

Drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară. Din 11 aprilie, după ora 5.32, incapacitate de a renunța la unele idei, impresii sau convingeri bazate pe informații mai vechi pe care nu doresc să le actualizeze sau chiar atitudine ostilă față de orice tentativă de adaptare la nou, de acomodare la sensul și semnificația evenimentelor care se derulează. Conservatorism? Încăpățânare? Spaimă de viitor? Informații care țin pe loc un demers legat de oamenii și instituțiile din străinătate: incapacitatea acelora de a comunica, corespondență defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicație ori motiv coerent. Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale (susținere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel).

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

Alimente care reduc riscul de cancer de sân! Recomandările nutriționistului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri