Horoscop Urania 18-24 mai 2019. Lună Plină în Scorpion. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Gemenilor


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18-24 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 18 și 19 mai, dimineața, nativii vor trăi sub impulsul fazei de Lună Plină în Scorpion, care va avea loc în ziua de 18 mai și care va angaja sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. O notă de teamă s-ar putea instala în cazul unor persoane care vor avea impresia că sunt păcălite, că ceva în neregulă, în detrimentul lor, se petrece în "culise" și că ei nu pot controla situația.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 mai. Urmează o perioadă dificilă, karma face dreptate în rândul zodiilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, sectorul comunicării va fi intens solicitat de tranzitele momentului care îi pot transforma pe nativi în niște campioni ai dialogurilor, ai conversațiilor sau al exprimării publice, pentru că, pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., alături de Mercur, care va intra, și el, tot pe 21 mai, în același semn, în care va rămâne până în seara zilei de 4 iunie a.c. În felul acesta, cele două tranzite prin sectorul schimbului de idei și al știrilor le vor permite să învețe și să primească informații. Oferta, invitaţia sau provocarea de a călători în țară şi/sau în străinătate se poate ivi la tot pasul, dar Berbecii le vor tria în funcţie de beneficiul pe care l-ar avea în urma acestor deplasări. Vor fi avantajați cei care vor susține examene, mai ales în varianta probelor orale. Între 23 mai, după ora 20.50, şi 24 mai, efort de păstrare şi securizare a unei postùri publice, a unei funcţii sau demnităţi care, în prezent, este supusă încercărilor şi complicaţiilor venite dinspre familie; acestea le vor abate atenţia pe chestiunile personale sau vor pune, într-o ecuaţie şubredă, interesele și nevoia lor de a-şi consolida imaginea publică şi autoritatea. Între 21 mai, după ora 10.57, şi seara zilei de 23 mai, întâmplări caudate, trăite alături de prieteni, circumstanțe speciale pe fondul cărora evoluează relația Berbecilor cu una sau mai multe persoane apropiate lor.

TAUR

Între 18 și 19 mai, dimineața, relațiile parteneriale nu vor evolua tocmai confortabil din cauza Lunii Pline în Scorpion, care se va petrece în ziua de 18 mai și care va introduce note de suspiciune, de enervare, de nemulțumire sau de ostilitate, mai ales dacă în joc va intra un interes material sau o competiție.

Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, dialoguri pe teme materiale care vor aborda din perspective diferite partajele, moștenirile, obținerea unei susțineri financiare. Chestiunea principală în jurul căreia vor gravita toate argumentele și demersurile lor va fi de natură juridică, mai mult decât cele strict bănești sau materiale. În această etapă, ei ar putea angaja dispute, alimentând controversele prin felul în care își vor argumenta și susține punctele de vedere personale. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, mecanisme de gândire blocate în niște premise de viață importante la care nativii nu sunt, deocamdată, pregătiți să renunțe. Uneori, ar putea fi vorba de o situație-limită care indică faptul că un aspect de viață a atins punctul-limită, că s-a epuizat și nu mai reprezintă un temei pentru atașamentele, proiectele de viitor, deciziile sau implicările lor în viitor. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., insuflând un dinamism special chestiunilor financiare pe care nativii le vor aborda cu mai multă dexteritate decât până acum; în plus, Mercur, care va traversa semnul Gemenilor, tot din 21 mai, până în seara zilei de 4 iunie a.c., le va permite Taurilor să intre în posesia informațiilor necesare rezolvării problemelor bănești ori să primească un sfat competent. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, situații stringente în plan public sau profesional. Ipostaze care îi pot pune pe nativi la încercare prin nevoia de a se adapta unei împrejurări ciudate sau de a face față stresului.

 


Citește și:

HOROSCOP weekend 17-19 mai. Taurii au nevoie de oameni, Berbecii fac mișcări neașteptate

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 mai. Urmează o perioadă dificilă, karma face dreptate în rândul zodiilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop iunie 2019. Cele mai ghinioniste zodii. Le merge totul pe dos: certuri, despărţiri, concedieri

Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 1 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu se simt singuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri