HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea


HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea

Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 aprilie 2018. Luna Nouă în Berbec, Soarele va intra în zodia Taurului.

Gemeni

 

Aspect nesemnificativ pentru primele ore ale zilei de 14 aprilie. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, agitaţie provocată de nevoia de a se întâlni cu mai mulţi prieteni, de a organiza sau de a participa la întrunirile grupului din care nativul face parte unde se vor lua decizii importante. Pe 16 aprilie, se va produce faza de Lună Nouă în Berbec care ce va introduce un element de noutate (mesaje de la cunoscuţi care pot alarma şi enerva), sau de urgenţă în relaţiile cu prietenii. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, dorinţă de stabilitate; după atâtea şocuri, surprize şi provocări, nativii vor dori să se calmeze, să se „regăsească pe sine”, să mediteze asupra celor întâmplate. Pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mişcarea directă ceea ce va da funcţiilor lor cerebrale un plus de vitalitate şi mai multă vioiciune mentală. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul relaţiilor cu prietenii şi a punerii în aplicare a proiectelor personale

prin intermediul şi cu ajutorul cunoscuţilor. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, Luna se va afla în semnul lor zodiacal, sporindu-le farmecul personal şi calităţile native. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa beneficiilor materiale obţinute prin intermediul unor persoane. În afara unor blocaje şi întârzieri, Saturn ar putea impune revenirea la etapa de început a unui demers. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului şi le va permite nativilor să-şi pună la punct, mai uşor şi în condiţii optime, condiţia fizică. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, Luna îi va obliga pe aceştia să ia în calcul nevoia unei economii, renunţarea la o cumpărătură sau alcătuirea unei strategii în vederea unei revendicări salariale. 

 

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Pașii pentru un machiaj strălucitor. Ștefania: "Sprâncenele durează cel mai mult din întregul ritual, durează undeva la 20 de minute"

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Zodiac 3 octombrie 2022. Află ce zodie va avea o întâlnire importantă

Cum să-ți recapeți silueta perfectă? 3 proceduri care îți vor reda suplețea

„Nu mă simțeam bine” Brigitte Pastramă se confruntă cu probleme de sănătate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Rușine să-i fie!” Elena Merișoreanu vorbește despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri