HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea


HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea

Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 aprilie 2018. Luna Nouă în Berbec, Soarele va intra în zodia Taurului.

Berbec

 

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, preocupări, enervări de moment, reacţii impulsive. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, comportamentul Berbecilor poate fi marcat de agitaţie şi nervozitate. Pe 16 aprilie, (ora 05:47′), Luna Nouă în Berbec poate patrona sau genera un eveniment semnificativ în plan personal: o iniţiativă, un gest care marchează începutul unei noi preocupări, o discuţie esenţială care pune premize noi de viaţă. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, satisfacţia sau bucuria de a fi găsit soluţia la o problemă financiară de valoare modestă. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa în mod special pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei I, a personalităţii acestor nativi. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri mai bogate în spor de cunoaştere decât în alte perioade.

Berbecii vor fi vorbăreţi şi curioşi, poate şi pentru că Mercur, revenit, din 16 aprilie la mişcarea directă, va funcţiona mai bine decât în ultimele trei săptămâni. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, introducând, până pe 7 septembrie, blocaje şi întârzieri în sectorul carierei, funcţiei şi succesului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, aducând o dorinţă de stabilitate materială tradusă prin disponibilitatea de a munci mai mult, de a face economii.
Totuşi, investiţiile nu sunt indicate în acest răstimp. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, interes major pentru casă şi familie. Dor intens resimţit de cei care se află departe de părinţi, de casă, de ţară, din varii motive (muncă sau studii în străinătate, şedere îndelungată ori călătorii în afara graniţelor).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Veste bună pentru români. Decizia luată de Guvern, în legătură cu banii șoferilor

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

„O refuz dacă depășește o anumită limită.”Ce relație are Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu

„Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit

„În urmă cu câteva luni”. Motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri