HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea


HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea

Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 aprilie 2018. Luna Nouă în Berbec, Soarele va intra în zodia Taurului.

Taur 

 

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, posibilă întâlnire cu un prieten drag sau motiv de bucurie/plăcere resimţită de către nativi în urma unui mesaj sau semn de viaţă primit de la un apropiat. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, dureri de cap, stare interioară proastă, tulburări de logică, de percepţie sau de judecată provocate de o fiziologie defectuoasă a creierului şi a organelor de simţ localizate la nivelul capului; Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie, va introduce o grabă neînţeleasă, ca rost şi motivaţie, de către nativi care vor avea impresia că o forţă puternică îi mână de la spate. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, Taurii vor fi iar în formă, bucurându-se de primăvară. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mişcarea directă şi va introduce mai multă normalitate. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969; timp de opt ani, el va opera transformări legate de casa a XII-a (latura ascunsă a existenţei lor precum şi bolile lungi, cronice sau de origine

karmică). Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, posibil dialog sau informări cu privire la salariu. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, sectorul conştiinţei şi al idealurilor, introducând blocaje sau legături puternice cu trecutul care nu le permit să evolueze sau să se adapteze noilor condiţii de muncă şi de viaţă. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor important de reechilibrare organică pentru următoarele treizeci de zile.
Din 20 aprilie, după ora 17:27′, comportament discret, reticenţe faţă de solicitările care, dacă le-ar da curs, i-ar obliga să-şi schimbe modul de viaţă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri