HOROSCOP: Trăim ultimele 2 luni cu rebelul URANUS ÎN BERBEC! Se va repeta doar peste 84 ani! Urmează URANUS ÎN TAUR pentru 7 ani – schimbări şocante! Ce înseamnă pentru ZODIA TA


Traim unul din cele mai importante evenimente astrale ale inceputului de an 2019: Uranus, socanta planeta a inovatiei, miscarilor subite, rebeliunii si evolutiei, a iesit din retrograd in Berbec si isi continua miscarea inca doua luni aici, dupa care intra in Taur pana in 2026. Ultima data cand Uranus a fost in Taur a fost anul 1942!

Uranus in Berbec. GEMENI

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de comunitate. In acesti ani din 2010 incoace, ai avut companie prieteni unici si destepti care te-au invatat sa iti onorezi individualitatea.

Chiar daca nu ti se pare ca e asa, cine a venit in viata ta te-a facut sa inveti asta chiar daca s-au purtat opus. Acum ai o fereastra de doua luni in care sa integrezi lectiile invatate despre a fi deschis la oameni capriciosi si la conexiuni ciudate umane. Aceste experiente te-au pregatit sa ai mai multa acceptare de sine, pe masura ce aspecte surprinzatoare din personalitatea ta vor fi revelate in viitoarele luni, aspecte ce trebuie acceptate si iubite (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri