HOROSCOP: Trăim ultimele 2 luni cu rebelul URANUS ÎN BERBEC! Se va repeta doar peste 84 ani! Urmează URANUS ÎN TAUR pentru 7 ani – schimbări şocante! Ce înseamnă pentru ZODIA TA


Traim unul din cele mai importante evenimente astrale ale inceputului de an 2019: Uranus, socanta planeta a inovatiei, miscarilor subite, rebeliunii si evolutiei, a iesit din retrograd in Berbec si isi continua miscarea inca doua luni aici, dupa care intra in Taur pana in 2026. Ultima data cand Uranus a fost in Taur a fost anul 1942!

Asadar, eliberati de retrograd, traim ultimele doua luni in miscare directa a lui Uranus in Berbec, luni in care ultimele ramasite ale trecutului s-au ars. Asteapta-te la progres in orice domeniu necesita curaj, initiativa sau noi inceputuri (poate au legatura cu tot ce a fost incepand cu 27 mai 2010 cand a intrat prima data Uranus in Berbec).

Va exista o stare de urgenta a lui Uranus pe ultima sa suta de metri in Berbec, mai ales ca va reveni in acest tranzit si va aduce contributia sa pentru omenire tocmai peste 84 ani !

In unele cazuri, ce a inceput in preajma lui mai 2010 se poate termina (va fi cazul doar daca situatia respectiva a avut doar rol de catalizator pentru schimbare si nimic mai mult). Daca ceva pleaca, nu ai cum sa opresti acest lucru. Daca simti o detasare crescanda pentru o situatie curenta, inseamna ca este oportun. Daca trecutul dispare cu viteza de abia il mai vezi in oglinda retrovizoare, din nou este oportun asa.

 

Pe masura ce privesti in spate spre 2010, constientizeaza cat de departe ai ajuns.
De ce anume te-ai eliberat atunci si de atunci incoace si unde te-a adus curajul tau ?
Pentru ce situatie din viata ta inca mai ai nevoie sa beneficiezi de acest tip de energie de curaj rebel si puternic data de Uranus in Berbec ?

Mai ai 2 luni la dispozitie !

Ce inseamna pentru zodia ta ultimele 2 luni cu URANUS IN BERBEC pana in martie 2019?


Uranus in Berbec. BERBEC

Uranus calatoreste in semnul tau dupa ce si-a incheiat cele 5 luni de retrograd. A fost o calatorie nebuna aici in ultimii 8 ani pentru ca Uranus ti-a amplificat independenta si individualitatea feroce. Ai o fereastra de doua luni la dispozitie sa integrezi toata aceasta libertate si cunoastere de sine pe care ai castigat-o si sa o aplici pentru a-ti seta obiective pe termen lung si foarte lung. Acum esti mult mai constient cine esti, deci daca mergi tot inainte cu curaj vei fi mai putin bulversat de aparitia unor schimbari bruste de directie fata de ce ti-ai propus tu. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri