HOROSCOP: Trăim ultimele 2 luni cu rebelul URANUS ÎN BERBEC! Se va repeta doar peste 84 ani! Urmează URANUS ÎN TAUR pentru 7 ani – schimbări şocante! Ce înseamnă pentru ZODIA TA


Traim unul din cele mai importante evenimente astrale ale inceputului de an 2019: Uranus, socanta planeta a inovatiei, miscarilor subite, rebeliunii si evolutiei, a iesit din retrograd in Berbec si isi continua miscarea inca doua luni aici, dupa care intra in Taur pana in 2026. Ultima data cand Uranus a fost in Taur a fost anul 1942!

Uranus in Berbec. TAUR

Rebelul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de miscare retrograda si calatoreste ultimele doua luni in Berbec si prin sectorul tau ce raspunde de mistic si subconstient. Sunt multe surprize si revelatii pe care Uranus le-a adus si le va mai aduce prin aceste taramuri mistice.

Ai o fereastra de doua luni sa imbratisezi ideea ca singurul lucru constant in lume este schimbarea si ca in viata se intampla lucruri asupra carora nu ai niciun control. Ai invatat deja ca supararile pot fi un sut in fund deci un mare pas inainte de care ai nevoie ca sa iesi din intepeneala, deci mergand tot inainte iti va fi mult mai usor sa te descurci cu valurile schimbarii ce vor veni. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri