Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru perioada 4-10 octombrie relevă toate previziunile astrale necesare pentru perioada imediat următoare, pentru nativii tuturor zodiilor.


In articol:

Horoscopul săptămânal al perioadei 4-10 octombrie, relevat de Mariana Cojocaru, prezintă predicțiile astrale pentru săptămâna următoare care va debuta cu o conjuncție extrem de importantă, care va influența nativii tuturor zodiilor.

Kiron Retrograd din Berbec face opoziție cu Soarele în timp ce Uranus este Retrograd cu Luna, aspecte centrale ce duc cu gândul la RESTANȚE. Acestea țin de karma personală a fiecărei persoane și ne pot afecta viața pe termen foarte lung, dacă nu sunt înțelese și rezolvate la momentul potrivit.

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal prezentat de Mariana Cojocaru.[Sursa foto: Unsplash]

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul săptămânal

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

 Kiron Retrograd din Berbec face opoziție cu Soarele, care se poziționează în cel de-al doilea decan al Balanței, în săptămâna care urmează. Acest aspect reprezintă lecțiile de viață restante și neînțelese, lecții rămase din trecut, inclusiv din viețile anterioare. Este un aspect important spun eu, de vreme ce fiecare își dorește să evolueze corect în aceasta viață și să nu rămâna cu restanțe.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie TAUR

 Săptămâna debutează cu o conjuncție foarte interesantă a lui Uranus Retrograd cu Luna. Dacă adaug și cvintilul cu Kiron Retrograd din Berbec, avem deja un cuvânt cheie foarte clar, din punct de vedere astral: RESTANȚE. Restanțele trebuiesc înțelese din perspectivă karmică și sunt individuale, nu de grup; se văd pe astrograma complexă karmică a fiecăruia.

Previziuni astrale în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii pentru zodia Gemeni.[Sursa foto: PixaBay]

 Dragostea este primul segment existențial vizat, căci Soarele din Balanță , zodie venusiană face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec. Dragostea înseamnă și impactul pe care acest aspect îl are pe familie. Apoi, vizate sunt cariera și orientarea în viață, inclusiv business. Pe locul trei se află sănătatea. Ordinea poate fi și alta, în funcție de vărstă și de astrograma karmică personală.


Citește și:

Horoscop chinezesc săptămânal 3 - 9 octombrie 2020. Cocoșii își schimbă viața

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Care sunt cele mai enervante defecte ale fiecărei zodii? Ce nativi se aprind foarte ușor atunci când îi calci pe coadă?

Când trecem la ora de iarnă? Când va fi ultima dată când se mai schimbă ceasul?

Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri