Horoscop chinezesc săptămânal 3 - 9 octombrie 2020. Cocoșii își schimbă viața


Horoscop chinezesc

Citește horoscopul chinezesc pentru fiecare semn în parte și vezi cine va avea parte de o săptămână de neuita.


In articol:

Se anunță o săptămână plină de neprevăzut pentru două semne, a căror existență va fi zguduită până la finalul săptămânii. Un semn va avea parte de o săptămână pe care nu o va uita niciodată.

Iată horoscopul chinezesc pentru fiecare semn în parte:

ȘOBOLAN
Nativii Șobolan se pot confrunta cu probleme în relațiile cu colegii și cu superiorii. Aceste turbulențe la locul de muncă le strică buna dispoziție nativilor acestui semn. Sunt sfătuiți să evite cât de mult pot conflictele, cel puțin până la mijlocul săptămânii. Vineri, acești nativi pot câștiga o sumă mare de bani, dar e bine să aibă grijă pe ce îi cheltuiesc.

BIVOL
Se anunță o săptămână nici prea bună, dar nici prea rea.

Cu răbdare, nativii acestui semn pot depăși toate problemele cu care se confruntă de câteva săptămâni. A venit momentul să răsară soarele și pe strada acestor nativi. Din punct de vedere financiar, lucrurile se redresează încetul cu încetul, iar pe partea emoțională, Bivolii pot începe o nouă relație, chiar de la începutul săptămânii.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 3- 9 octombrie 2020

TIGRU
Armonia în cuplu este un subiect sensibil în această săptămână pentru Tigri, care trebuie să găsească punctele comune cu partenerul pentru ca totul să continue frumos, așa cum a început. Nici cu banii nu pot sta prea bine, mai ales dacă au nevoie să dea înapoi niște sume importante.

IEPURE
Nativii Iepure sunt puși pe fapte mari în această săptămână, mai ales la locul de muncă. Dacă un un termen limită pentru a preda un proiect, se vor da peste cap pentru a face o impresie bună, iar la finalul săptămânii vor sărbători acest succes.

La capitolul bani, se anunță câteva câștiguri și își vor permite să se răsfețe puțin.

MAIMUȚĂ
Nativii Maimuță sunt pregătiți să facă un pas important în viața personală. Fie că este vorba despre o logodnă, de o mutare în alt oraș sau despre o căsătorie, a venit momentul ca nativii semnului Maimuță să facă pași importanți pentru a fi fericiți, singuri sau cu cineva important din viața lor.

DRAGON

Ajutorul unei persoane apropiate vine la fix pentru a rezolva niște proiecte care au rămas în aer în ultimele luni. Se concentrează mai mult pe muncă și uită de persoana iubită, care le poate aduce un reproș la finalul săptămânii. Niște zile împreună în afara orașului ar putea salva sentimentele dintre voi.

CAL
Nu poți prinde doi iepuri deodată, este o vorbă pe care acești nativi și-o pot aduce aminte în această săptămână. Ar putea călca strâmb în aceste zile, iar acest lucru s-ar putea să ducă la sfârșitul unei relații considerate perfecte de către ceilalți.

CAPRĂ
Cu răbdarea trec marea nativii acestui semn, care se adaptează din mers tuturor situațiilor cu care se confruntă în aceste zile. Banii vin și pleacă, nu trebuie să dispere, ar trebui să trăiască mai mult clipa și să se bucure de ceea ce le oferă viața în fiecare zi.

COCOȘ
A venit momentul pentru ca acești nativi să își schimbe viața la 180 de grade și să facă lucruri pe care nu le-au mai încercat și trăit până acum. Au încredere mare în tot ce pot face și spune, iar cei din jurul lor vor aprecia această stare bună de spirit.

CÂINE
Nativii acestui semn primesc un ajutor nesperat din partea unei persoane pe care nu o cunosc prea bine, dar cu care vor face o echipă puternică și neașteptată. Lumea va fi mirată de această colaborare, dar o va primi, până la urmă, cu ochi buni.

MISTREȚ

Nativii Mistreț au o energie fantastică în această săptămână și sunt în stare să mute munții din loc. Spre finalul săptămânii, superiorul lor le poate da o veste legată de locul de muncă. De reacția lor va depinde cum se va sfârși săptămâna.

ȘARPE

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. A venit momentul ca acești nativi să dea socoteala pentru niște lucruri pe care le-au avut de rezolvat în ultimele luni. E o săptămână decisivă pentru acești nativi.


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt cele mai enervante defecte ale fiecărei zodii? Ce nativi se aprind foarte ușor atunci când îi calci pe coadă?

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O perioadă tensionată pentru trei zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste

Ce sunt runele și cum ne influențează viața? Simbolurile magice care ne controlează existența

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cu ce se curăță argintul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri