Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru relevă toate previziunile astrale necesare pentru perioada imediat următoare, pentru nativii tuturor zodiilor. Pe plan amoros, cei mai afectați vor fi nativii Berbec.


In articol:

Săptămâna viitoare se anunță una extrem de complicată pentru anumite zodii, aspect astrologic relevat de prezența Soarelui în Balanță, aflat în opoziție cu Lilith, conjunctă cu Marte Retrograd.

Potrivit celebrului astrolog Mariana Cojocaru, acest aspect va fi unul dificil la capitolul compatibilități, pentru că nativii anumitor zodii pot descoperi că au trăit doar niște iluzii până acum, fericirea din relațiile lor fiind, de fapt, falsă. 

Din punct de vedere al sănătății, anumite zodii trebuie să fie extrem de atente, pentru a evita cronicizarea unor boli destul de grave și pentru a nu suferi pe termen lung.

Copiii, aflați în strânsă legătură cu părinții, pot suferi din pricina blocajelor karmice ale acestora. Este foarte important să cunoașteți astrograma voastră, dar și a celor dragi vouă, pentru a ști cum să tratați mișcările planetelor aflate în/în opoziție cu zodia voastră: doar așa puteți scăpa de probleme. Totuși, iată horoscopul săptămânal pentru perioada 27 septembrie- 3 octombrie, realizat de Mariana Cojocaru.

Horoscop Săptămânal 27 septembrie- 3 octombrie
Horoscop Săptămânal 27 septembrie- 3 octombrie pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul săptămânal

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Prezența Soarelui în Balanță vine cu atenționări pentru voi și pentru toți nativii zodiacului, căci va face opoziție cu Lilith, aflată în conjuncție cu Marte Retrograd. Aspect foarte dificil pentru căsătorii și căsătoriți (dragoste, în general), alianțe și parteneriate. Fragilitate mare și pe sănătate și carieră. Feriți-vă de persoanele agresive! Există un mare risc de pierderi și de dispute aprinse. 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie TAUR

Horoscop Săptămânal 27 septembrie- 3 octombrie
Horoscop Săptămânal 27 septembrie- 3 octombrie zodia Taur[Sursa foto: PixaBay]

Dacă spuneam la Berbec de aspectul central al săptămânii care urmează, la voi aș adăuga și zonele întunecate, să nu umblați singuri noaptea. Cum cariera este strâns legată de ce aveți înscris pe astrograma voastră complexă, karmică, e clar că job-ul și business-urile se pot coordona doar cu ce aveți fiecare înscris. Tensiuni în dragoste, care anticipează rupturile care se pot produce pe viitor. Sănătatea este și ea șubredă.

Previziuni astrale în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Opoziția Soarelui cu Marte Retrograd și Lilith e detronată de prezența Axei Karmice în Gemeni și Săgetător. Această alăturare nu este deloc una bună! Afectată va fi în principal dragostea, care stă pe un butoi cu pulbere, ca de altfel și la nativii Săgetător. Aveți de plătit restanțe karmice.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce sunt runele și cum ne influențează viața? Simbolurile magice care ne controlează existența

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

Horoscop chinezesc săptămânal 25 septembrie - 2 octombrie 2020. Nativii Bivol culeg roadele muncii

Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

Horoscopul bărbaților loiali. Ce zodii pot avea căsnicii trainice?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri