Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020. Cunoscuta astroloagă a anunțat cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Eclipsa de Lună vă poate îngenunchia sau vă poate distruge tot ce ați construit. Nu suntem în Anul Șobolanului de metal(echivalent Săgetător în zodiacul European)? Cauza este în voi și tot acolo pot studia să văd cum vă puteți corecta traiectoria de destin. Aventurieri cum sunteți, atrageți persoane complet nepotrivite în dragoste și căsătorie. Sau, în carieră și business.Veți vedea, că-i bai!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 CAPRICORN

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Capricorn
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Capricorn

Capricorn- Eclipsa de Lună din Rac vine și cu un alt eveniment astral major, de care credeați că ați scăpat: revenirea lui Saturn Retrograd în domiciliu, adică în constelația voastră. Aveți restanțe de destin, doamelor și domnilor! Așa mă avertizează… Nu știți care sunt?! Vă spun că trebuie să le și rezolvați și nu puteți, că sunt în dragoste, relații sentimentale, copiii, cariera, business-ul, sănătate, ș.a.

Citeste si: Horoscop luna iulie. Zodii norocoase in luna iulie- urmează un val incredibil de energie

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-  10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor


Vărsător- Ați scăpat temporar de prezența lui Saturn Retrograd, dar nu scapați de efectul Eclipsei de Lună din 5 iulie, care se va prelungi pentru câteva săptămâni bune. Criterile de departajare între Spiritele Superioare și spiritele inferioare se vor vedea în perioada următoare. Criteriile de soluționare fac diferența între ce are înscris fiecare Vărsător pe astrograma lui karmică(văd multe în vieți anterioare).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 PEȘTI

Pești- Vă atenționam și pe voi, chiar din analiza făcută la Gemeni, Fecioară și Săgetător că urmează vremuri tulburi, ca să nu folosesc cuvinte grele, care-mi displac și mie. Neptun Retrograd în Pești a făcut cvintil cu Saturn din Vărsător(acum Saturn revine în Capricorn), cuadratură cu Eclipsa de Soare. Nu veți fi ocoliți de efecte, pentru că mulți nu știți ce karmă aveți și repetați greșeli.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile norocoase ale lunii Iulie: Universul va fi de partea lor!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop. Soțiile perfecte ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

Mercur retrograd. Momentul potrivit pentru a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii

Horoscop rune luna iulie. Două zodii, pregătite de război, o zodie își schimbă viața

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri