Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020. Cunoscuta astroloagă a anunțat cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 LEU

Leu- Eclipsa de Lună din data de 5 iulie din Rac vă debusolează complet. Cum căile de ieșire le văd pe karma individuală(așa calculez că ați fost în viețile anterioare), nu pe cea de grup/zodie, nu are rost să mă aventurez să vă dau soluții, care pot fi exat pe dos ca și rezolvări la încercările prin care treceți(carieră, business, dragoste, familie, orientarea copiilor, sănătate, etc). Mecanism blocat.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 FECIOARĂ


Fecioara- Cum spuneam de multă vreme că perioada eclipselor aduce cutremure existențiale, iată că în lume au fost chiar fenomene grave și un cutremur devastator(vezi Mexic cu alertă de Tzunami pentru mai multe țări). Să vedeți de acum cum sunteți luate în vizor, împreună cu celelalte zodii duble(Gemeni, Săgetător și Pești). Cuadraturile anunță cumpene în amor, carieră, business, ș.a.

Citeste si: Horoscop. Soțiile perfecte ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-  10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor

Balanța- Cea de-a doua Eclipsă a verii, o Eclipsă de Lună, vă atenționează asupra a ceea ce va să vie. Cum ploile au făcut ravagii, până și vremea de afară ne este potrivnică. Pentru cei care nu au înțeles că menirea mea este să avertizez și nu să fac previziuni bune, doar de dragul de a gâdila orgoliul unora, vă spun că adevărata orientare o pot face numai studiind astrograma complexă a fiecăruia/cuplu/copil.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 SCORPION

 
Scorpion- Sunteți într-un labirint existențial în care doriți să găsiți calea către lumină; soluțiile le văd pe karma fiecărui nativ/e. Eclipsa de Lună va accentua și va pune presiune pe voi să vă înțelegeți pentru a nu avea parte de eșecuri succesive( opoziția Soarelui natal cu Uranus din Taur). Vizate sunt cariera, business-ul, sănătatea,relațiile parteneriale, de familie, sentimentale sau… de altă natură.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile norocoase ale lunii Iulie: Universul va fi de partea lor!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop. Soțiile perfecte ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

Mercur retrograd. Momentul potrivit pentru a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii

Horoscop rune luna iulie. Două zodii, pregătite de război, o zodie își schimbă viața

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri