Horoscop Săptămânal Mariana Cojocaru 25- 31 octombrie: Mercur Retrograd în Scorpion afectează toate zodiile pe plan sentimental. Se anunță certuri și divorțuri!


Previziunile astrale relevate de Mariana Cojocaru în cadrul horoscopului săptămânal pentru perioada 25-31 octombrie anunță prăpăd în plan amoros pentru nativii mai multor zodii.


In articol:

Potrivit celebrului astrolog Mariana Cojocaru, horoscopul săptămânal al perioadei 25-31 octombrie nu aduce vești bune pentru toate zodiile.

Predicțiile astrale sunt centrate în jurul aspectelor astrologice majore care vor avea loc săptămâna viitoare și, după cum bine știți deja, este vorba despre mișcarea retrogradă a planetei Mercur. La debut de săptămână vom avea parte și de o conjuncție formată dintre Soare și Mercur Retrograd, iar poziția lui Lilith și Uranus relevă probleme pe zona de carieră. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 24- 30 octombrie 2020. Nativii Câine întâlnesc sufletul pereche

Astfel, potrivit horoscopului săptămânal, zodiile vor avea dificultăți pe plan sentimental, acolo unde se anunță certuri și chiar separări. Mai mult decât atât, trebuie să fiți atenți și la locul de muncă, pentru că nici cariera nu este avantajată de aspectele centrale. Iată previziunile astrale pentru nativii tuturor zodiilor:

Horoscop săptămânal
Harta astrologică ne ajută să realizăm previziuni astrale.[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru- cum ne ferim de probleme?

Horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec

 Va fi o conjuncție care vă poate da fiori: Soarele va fi conjunct cu Mercur Retrograd în Scorpion. Deși Mercur este considerat mai blând, chiar și în mișcare retrogradă(mai blând ca Marte Retrograd din constelația voastră), simpla rezonare cu Soarele din Scorpion scoate la lumină incisivitatea și veninul providențial al Scorpionului. Doar karma personală vă ajută să vă înțelegeți, să acționați corect.

Horoscop Taur

 Între ciocan și nicovală vă pune Universul destinul și vă poate zdrobi dacă nu înțelegeți semnificația lui Lilith în dragoste, a lui Uranus Retrograd pe carieră și/sau business. Cum ambele vor face opoziție cu Mercur Retrograd conjunct cu Soarele, nu vreau să vă fac previziuni, doar pentru a vă îmbăta cu apă limpede de izvor. Mulți spun că aspectele trec, dar să știți că rănile rămân(pe sănătate-karmă).

Citeste si: Zodiile care atrag banii ca un magnet! Îi scot şi din piatră seacă!

Horoscopul săptămânii pentru Gemeni

Horoscop săptămânal
Predicțiile astrale pentru zodia Gemeni.[Sursa foto: PixaBay]

 Dezechilibre greu de evitat, căci Axa Karmică va face cvintil cu Mercur Retrograd(patronul vostru) ce se va afla în conjuncție cu Soarele din Scorpion. Debarcări pe destin ce țin de dragoste, carieră/business, justiție, karmă încărcată, care se vrea eliberată. Nu voi vă faceți planuri pentru această viață și nici măcar eu. Astrologia de nivel înalt vă ajută să vă corectați(înțelege) traiectoria de destin...


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc săptămânal 24 - 30 octombrie 2020. Nativii Câine întâlnesc sufletul pereche

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Zodiile care atrag banii ca un magnet! Îi scot şi din piatră seacă!

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Zodiile care vor fi cu ochii în lacrimi la final de octombrie! Pierd totul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Obiceiuri sănătoase pe care poți să le adopți cu ușurință atunci când îți petreci timpul în fața ecranului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri