Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!


Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Atunci când te îndrăgostești, parcă ți-ai dori să știi de la bun început dacă relația ta este menită să prospere, sau dacă relația ta este menită eșecului.


In articol:

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec! Atunci când te îndrăgostești, parcă ți-ai dori să știi de la bun început dacă relația ta este menită să prospere, sau dacă relația ta este menită eșecului.

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!
Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Sau și mai rău de atât, te întrebi dacă nu cumva relația ta va deveni una toxică și iți va aduce foarte multă nefericire în viață. Indiferent de cât de multă bunavoință ar avea ambii parteneri sau de cât de multe eforturi ar depune amândoi în susținerea relației, unele relații pur și simplu nu funcționează și nu fac bine niciunuia. Acestea par promițătoare la început, dar se deteriorează rapid.

Ar fi foarte ușor dacă am putea prezice cu mai multă exactitate felul în care va evolua o relație, astfel încât să evitam o viitoare suferință. Desi nu putem prezice viitorul, putem totuși să ne folosim de instrumentele valoroase pe care le avem la dispoziție oferite de astrologie.

Citeste si: Sfatul zilei de astăzi, miercuri 22 octombrie 2020. Scorpionii fac schimbări

Aceste cupluri sunt sortite eșecului:

Încăpățânatul berbec lângă un capricorn

Berbecul este un semn de foc iar capricornul este un semn de pământ și nu există incompatibilitate mai mare decât cea dintre aceștia. Se știe despre capricorn că este adeptul regulilor și este foarte sârguincios, în timp ce berbecul nu este foarte interesat de respectarea regulilor. Berbecul va simți la un moment dat că este neglijat de capricornul muncitor, iar capricornul va deveni ușor ușor copleșit de spontaneitatea berbecului.

S-a dovedit în timp prin calitățile celor două zodii că acestea fac un parteneriat foarte bun de afaceri, dar nu se potrivesc în dragoste.

Săgetător și taur

Se știe despre cele două zodii că au modalități complet diferite de a privi lumea, de a comunica și de a se exprima. Aici este situația în care contrariile nu se atrag. Un taur nu dorește să rănească vreodată pe cineva, considerand că este mai sănătos să își țină opiniile pentru el, în timp ce un săgetător nu ține niciodată nimic în el, doar de dragul de a cruța sentimentele cuiva.

Scorpion și gemeni

Acest cuplu este în definitoriu unul incompatibil. Se știe despre gemeni că sunt nestatornici și, în practică, aceștia se vor juca la maxim cu nervii seriosului scorpion. În realitate, este un miracol dacă cei doi vor supraviețui unei prime întâlniri. Scorpionul este cunoscut pentru exigența sa iar gemenii sunt cunoscuți pentru degajarea de care dau dovadă, lucru care îl vă înfuria pe scorpion.

Vărsător și rac

Racul adoră confortul casei foarte mult, în timp ce vărsătorul adoră să iasă în oraș. Un alt aspect demn de menționat este că racul este foarte sensibil și profund, în timp ce vărsătorul este nemilos și insensibil și va ajunge inevitabil să îi rănească sentimentele.

Pesti și leu

Se știe despre pești că sunt iubitori și visători, dar aceștia pot deveni vijelioși și agresivi dacă sunt puși la îndoială. Atunci când dau de situații stresante, leul va ajunge să fie rănit în orgoliu, iar mândria acestuia va fi afectată. Leul este semn de foc iar peștii reprezintă un partener total nepotrivit, aceștia fiind semn de apă cu potențial de a stinge flacăra leului.

Balanță și fecioară

Exagerata fecioară și diplomata balanță nu se vor înțelege niciodată. Balanța cântărește orice aspect al unei situații, în timp ce fecioara trebuie să aibă mereu dreptate. Deși ambele semne zodiacale vorbesc foarte mult, fecioata nu este prea amuzantă, iar balanță este plina de viață.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri