Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață


Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Se anunță o săptămână dificilă pe plan sentimental.


In articol:

Cunoscuta astroloagă Camelia Pătrășcanu a realizat pentru perioada 19-25 octombrie horoscopul săptămânal. Aceasta recomandă să fim mai atenți la autorități. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie:

 

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec
Luni şi marţi, Berbecii pot rezolva acte pentru un proiect, iar miercuri şi joi relaţia cu autorităţile este foarte strânsă.

Lucrează bine cu colegii şi subalternii, cu cei de acelaşi rang cu ei şi pot obţine rezultate bune care sunt apreciate de şefi. În week-end, se pot distra alături de prieteni.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur
Taurii încep săptămâna fiind atenţi la ce fac ceilalţi, poate pentru că nevoie de oameni cu competenenţă şi trebuie să convingă pe cineva să fie de partea lor.

Miercuri şi joi, se anunţă drumuri importante. Joi, poate veni o veste bună sau un act important din partea autorităţilor. În week-end, treabă în continuare.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni
Gemenii au şi ei, luni şi marţi, două zile în care analizează cum îi văd ceilalţi, poate că de data aceasta sunt mai interesaţi de anumite relaţii sau de schimbarea rolului lor într-un parteneriat. Miercuri şi joi ridică pretenţii financiare în relaţia conjugală sau într-un parteneriat, iar în week-end sunt posibile călătorii sau distracţie cu prietenii.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac
Pentru Raci, săptămâna aduce încă de luni şi marţi, multă muncă şi dacă se mobilizează au rezultate bune. Miercuri şi joi sunt zile relaţionale, e important ce discută şi pot avea o întâlnire importantă.

În week-end, treburi gospodăreşti, dar primesc şi ajutor sau un cadou de la o persoană din preajma lor.

Nativii zodiei Leu pot câștiga mulți bani

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu
Săptămâna începe cu mult elan şi entuziam pentru Lei, iar sub aspect sentimental sunt într-o formă foarte bună şi au chef de joacă. Miercuri şi joi, muncesc pe rupte şi pot câştiga bani, dar şi experienţă.

În week-end, atenţie la relaţia cu partenerul de viaţă.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 17- 23 octombrie 2020. Nativii Capră dau lovitura

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, săptămâma începe cu două zile în care îşi fac agenda, calculează meticulos fiecare pas, scormonesc pentru a afla informaţii şi sunt centraţi în ei. Miercuri şi joi, ies în evidenţă, au rezultate foarte bune. În week-end, lucrează.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță
Balanţele sunt agitate la început de săptămână, luni şi marţi, fie pentru că primesc veşti sau fac multe drumuri. Fac nişte schimbări din mers pentru aduce lucrurile la bun sfârşit. Miercuri şi joi, e bine să se concentreze mai mult pentru a rezolva mai meticulos nişte lucruri. Pot primi şi un musafir. În week-end, distracţie sau relaxare.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion
Scorpionii sunt cu ochii pe bani luni şi marţi, iar o situaţie din trecut se poate repeta şi ştiu ce să nu facă. Miercuri şi joi, discuţii foarte importante sau se poate semna un contract, este ceva important. În week-end, în casă mai mult sau primesc musafiri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, săptămâna începe tonic, sunt în formă, poate că îşi doresc să repare ceva, să corecteze relaţia cu cineva, dar trebuie să recunoacă faptul că nu au fost impecabili. Pentru miercuri şi joi, bani în urma muncii lor, dar poate să fie şi o economie pe care o fac. În week-end, vizite interesante, cunosc oameni noi.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn
Luni şi marţi, Capricornii sunt mai nostalgici, emoţionali şi poate e bine să-şi pună inima în ordine. Miercuri şi joi, au zile intense, agitate, pentru că trebuie să fie foarte siguri de un răspuns pe care îl dau. Pentru week-end, atenţie la cheltuieli.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător
Vărsătorii sunt foarte sociali luni şi marţi, e posibil să mai primească o invitaţie pe care au refuzat-o cândva şi trebuie să analizeze bine. Deci, se repetă o situaţie. Pentru miercuri şi joi, au mult de muncă, nu prea au chef şi sănătatea se resimte. În week-end, distracţie, dar şi capricii multe.

19- 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești
Pentru Pești, săptămâna începe cu responsabilităţi în zona carierei, au şi ei de dat un răspuns, poate doar lor înşişi, în legătură cu funcţia pe care o ocupă. Miercuri şi joi, prietenii sunt alături de ei, e posibil să participe la un eveniment foarte important, iar în week-end, relaxare şi încărcarea bateriilor.

Sursa: antena3.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 19 -25 octombrie 2020. Două zodii pierd totul

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

Horoscop chinezesc săptămânal 17 - 23 octombrie 2020. Nativii Capră dau lovitura

Luna Nouă în Balanță! Două zodii vor fi afectate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

//DESCOPERĂ// Cum să scapi de zgârieturile de pe pantofii de piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri