Luna Nouă în Balanță! Două zodii vor fi afectate

Luna noua in balanta
Luna noua in balanta, zodii afectate

Iată ce se va întâmpla pe 16 octombrie pentru două zodii. Cu ce vine Luna Nouă în Balanță.

Pe 16 octombrie, are loc Luna Nouă. În această zi, Luna se va afla pe aceeași parte a Pământului ca Soarele și nu va fi vizibilă în cerul de noapte.

Acesta este cel mai bun moment al Lunii pentru a observa obiecte deep-sky, cum ar fi galaxiile și grupurile de stele, deoarece nu există lumină lunară care să interfereze. Iată care sunt zodiile care vor fi cele mai afectate de Luna Nouă:

Luna Nouă vine cu un val de energie care ne ia pe toți prin surprindere. Schimbările care se întâmplă pentru două semne zodiacale ale horoscopului sunt uriașe.

Pentru nativii zodiei Taur, Luna Nouă vine cu decizii cruciale. A venit momentul pentru a lua decizii importante, care le pot schimba destinul. Este foarte important ca aceste decizii să fie luate la rece, deoarece unele cuvinte pot durea mai mult ca orice.

Nu este exclus ca unele relații să se destrame după mulți ani. De asemenea, și unele parteneriate se pot încheia în această zi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Luna nouă
Luna nouă, zodii afectate[Sursa foto: PixaBay]

A venit momentul pentru nativii zodiei Taur să analizeze mai bine relația cu persoana iubită și să facă planuri de viitor, mai ales dacă este vorba despre o relație serioasă.

În plus, și relațiile de la muncă și de afaceri pot fi puse în pericol.

Nativii zodiei Balanță află un adevăr care le schimbă viața

Și nativii zodiei Balanță sunt afectați de Luna Nouă, mai ales că în această perioadă și Marte este retrograd.

Balanțele pot afla un adevăr care să le schimbe viața. În plus, a venit momentul ca acești nativi să se elibereze de trecut, într-un moment sau altul.

Mercur retrograd în Berbec scromonește trecutul și scoate la iveală niște lucruri pe care Berbecii au încercat să le ascundă. Marea lecție a acestei zile este ca nativii zodiei Balanță să reușească să își păstreze cumpătul.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies