Horoscop chinezesc săptămânal 17 - 23 octombrie 2020. Nativii Capră dau lovitura


Iată ce anunță astrele pentru fiecare semn în parte. Vezi cine va avea parte de o săptămână dificilă.


In articol:

ȘARPE
Concentrează-te asupra ceea ce este cu adevărat important pentru tine și nu mai pune la suflet ce se întâmplă în jurul tău. Ai încredere în forțele proprii și arată-le și celorlalți că ețti o persoană puternică și extrem de asumată. Ai grijă să nu te surmenezi.

MISTREȚ

Ai norocul de partea ta, așa că bucură-te din plin de tot ce se întâmplă în viața ta. Spre finalul săptămânii poți primi o invitație pentru a ieși din oraș și pentru a avea parte de niște momente speciale cu o persoană de care te simți atras. Nu te îndoi de intențiile sale.

ȘOBOLAN
Ești supărat din cauza unor lucruri care se întâmplă la serviciu și s-ar putea să duci această supărare și acasă.

Fii mai precaut în legătură cu ceea ce spui, pentru că s-ar putea să intri în niște conflicte de unde nu vei mai ști cum să ieși.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 17- 23 octombrie 2020

BIVOL
Ai încredere în destin și în puterea ta de convingere. Zilele acestea ai ocazia să faci multe lucruri frumoase pentru că ai o atitudine foarte bună.

Cei din jurul tău îți vor urma exemplul și vei face impresie bună spre finalul săptămânii în grupul de prieteni.

MAIMUȚĂ
Ești copleșit de emoții zilele acestea și s-ar putea să faci niște greșeli din cauza lucrurilor pe care le simți. O persoană din trecut poate intra în viața ta și îți poate aduce niște vești neașteptate din relația voastră.

DRAGON
Ai mare succes la serviciu, după câteva luni în care lucrurile nu au mers prea bine.

Șefii încep să îți recunoască meritele și nu este exclus ca până la finalul săptămânii să urmeze și o mărire de salariu ori o promovare la care visezi de mult timp.

CAL
Găsești soluții ingenioase pentru a obține mai mult timp liber și ai ocazia să fii alături de persoanele dragi. Universul pare că îți trimite cea mai bună energie și te poți relaxa. Dacă ești singur, cineva din grupul tău își poate mărturisi sentimentele pe care le are pentru tine.

CAPRĂ
A venit momentul să te domolești puțin și să te relaxezi, să te bucuri de tot ce ai acumulat în ultimele luni. Cineva din grupul tău îți poate atrage atenția că nu mai ești un prieten bun și să îți ceară ajutorul.

CÂINE
Niște persoane din grupul tău par să îți vâneze fiecare greșeală, pentru a-ți da o lecție. Nu le răspunde cu aceeași monedă și ascultă-ți instinctul și preocupă-te ca ceea ce faci să fie ireproșabil. Dacă ești atent, nu ai ce să faci greșit.

Citeste si: Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

IEPURE
Ia măsuri în cazul în care ai rămas în urmă cu un proiect pe care trebuie să îl predai. Poți cere ajutorul cuiva care îți este dator din trecut. În echipă, lucrurile vor merge mult mai ușor și vei izbândi.

Citeste si: Zodiile care vor fi cu ochii în lacrimi la final de octombrie! Pierd totul

TIGRU

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Nu îi mai lăsa pe ceilalți să îți facă programul după programul lor. Ai mai multă încredere în forța ta de convingere și vezi cum poți duce la bun sfârșit toate negocierile pe care trebuie să le ții în această săptămână.

COCOȘ

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Ești mereu cu un pas în urmă, iar această săptămână va fi stresantă din toate punctele de vedere. Organizează-ți mai bine timpul, întâlnirile și sarcinile de lucru.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic vineri, 16 octombrie 2020. Nativii zodiei Balanță pot dezvolta probleme de sănătate!

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Horoscop săptămânal 12 - 18 octombrie 2020. Două zodii, în tensiuni cu partenerul de cuplu

Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

Zodiile care vor fi cu ochii în lacrimi la final de octombrie! Pierd totul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri