Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020. Probleme de viață și blocaje în dragoste pentru trei zodii


Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru realizat pentru finalul luniii mai. Cine va scăpa de necazuri și cine își va cunoaște fericirea.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai SCORPION

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Scorpion

Citeste si: Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

 

Scorpion- Cu Pluton Retrograd în Capricorn și Venus Retrograd în Gemeni, problemele cu care vă confruntați sunt majore, nu minore. Vă vizează pe voi sau cei din familie. Cum forte mulți nu sunt atenți la alegerile în dragoste, nu mă mir că mai devreme sau mai târziun ajung la probleme, separări, divorț(2Malefic Kisses). La alții vizată este cariera(știți ce misiune karmică ați primit la naștere?).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai SĂGETĂTOR

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Sagetator

Săgetător- Suntem în Anul Șobolanului de Metal. Cum Șobolanul este echivalentul vostru în Zodiacul Chinezesc, ați văzut ce ravagii a provocat și provoacă? O astfel de secetă a mai fost exact acum 60 de ani, după cum au declarat și meteorologii. Acum 60 de ani a fost tot Anul Șobolanului de Metal. Acum, cu Venus Retrograd în zodia opusă, aliniat cu Luna și Mercur, afectate sunt dragostea, business-ul, etc.

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai CAPRICORN

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Capricorn

Capricorn- E ultima sută de metri în care Axa Karmică mai este în Constelația voastră. Sănătatea e prima care poate fi afectată. Apoi urmează cariera și dragostea(inclusiv familia). Cum mulți nu înțeleg cât de importantă este karma individuală, se vor lovi acum de blocajul și cumpenele karmei zodiacale. Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd atenționează asupra problemelor de justiție și altele.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai VĂRSĂTOR

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Varsator

Citeste si: Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului

 

Vărsător- Spuneam la Săgetător de Anul Șobolanului de Metal și ciclicitatea acestuia. Vedeți că nu este de glumă cu așa ceva?!? Prezența lui Saturn Retrograd în Constelația voastră e o chestiune care nu poate fi ocolită, ci trebuie înțeleasă în profunzime. Chestiunile de natură karmică vă ajută să ieșiți la liman, dar soluțiile sunt înscrise individual pe karma fiecăruia dintre Dvs(carieră, dragoste, sănătate).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai PEȘTI

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Pesti

Citeste si: Zodii care se vor îmbogăţi în 2020. Te numeri printre norocoși?

Pești- Agresivul Marte face aspect de cuadratură cu Soarele și alinierea de planete din Gemeni(Luna, Venus Retrograd, Mercur, Norocul Divin). Cumpene și blocaje, inclusiv karmice(căci Venus este retrograd-dragoste/compatibilități). Vizați sunt și Săgetătorii, dar și Fecioarele. Cum nicio zodie nu stă foarte bine, veți recunoaște probleme și la cei din familie(orientare în viață/carieră, business, sănătate, copii).


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri