Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020. Probleme de viață și blocaje în dragoste pentru trei zodii


Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, pentru ultima săptămână a lunii mai. Cine va scăpa de necazuri și cine își va cunoaște fericirea.


In articol:

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru săptămâna care urmează. Soarele intrat în Gemeni vine cu o mulțime de schimbări pentru ultima săptămână a lunii mai

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai BERBEC

Berbec- Soarele proaspăt intrat în Gemeni găsește un alai important de planete la masa de discuții. De fapt, el nu face decât să potențeze aspectele acestora. E vorba de o aliniere de planete demne de luat în seamă, căci au mesaje foarte importante pentru Berbeci, dar și pentru toate zodiile. Evident, vizează dragostea, cariera, sănătatea multora dintre noi. Semnale subtile ce se vor analizate karmic individual.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai TAUR

Taur- Cum Soarele este în Gemeni, e bine să enumăr planetele care  sunt în rezonanță cu el. Alinierea de planete din Gemeni este formată de Luna, Venus Retrograd(toată săptămâna), Mercur și Norocul Divin. Venus Retrograd vă marchează starea de spirit, blocajele pe carieră și problemele în amor sau familie. Fiind retrograd e clar că doar pe karma vieților anterioare pot vedea cauza/soluțiile.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai GEMENI

Citeste si: Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Gemeni- Spuneam la Berbec și Taur de aspectele care se formează în Gemeni și care nu trebuiesc considerate simple, căci se pot dovedi adevărate furtuni pentru viitorul vostru, dar și al celorlalți din celelalte zodii. Gândiți-vă doar la faptul că Venus este Retrograd și e conjunct cu Mercur și cu Luna. Soarele potențează  toată alinierea de planete(ce sunt acum ca bilele pe masa de billiard) în dragoste, carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai RAC

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Rac- Luna se va alinia cu Venus Retrograd  și Mercur în Gemeni. Marchează sănătatea, cariera/locul de muncă și, cu sau fără permisiunea dumneavoastră, dragostea. De ce? Pentru că astrul iubirii este retrograd(Venus). Cauzele sunt profunde, de natură karmică și mă atenționează asupra incompatibilităților din amor. Mulți se văd compatibili, dar substratul fiecaruia îl analizați superficial.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri