Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020. Probleme de viață și blocaje în dragoste pentru trei zodii


Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru realizat pentru finalul luniii mai. Cine va scăpa de necazuri și cine își va cunoaște fericirea.


In articol:

Cunoscuta

astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru săptămâna care urmează. Soarele intrat în Gemeni vine cu o mulțime de schimbări pentru ultima săptămână a lunii mai

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai BERBEC

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Berbec
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Berbec

Berbec- Soarele proaspăt intrat în Gemeni găsește un alai important de planete la masa de discuții. De fapt, el nu face decât să potențeze aspectele acestora.

E vorba de o aliniere de planete demne de luat în seamă, căci au mesaje foarte importante pentru Berbeci, dar și pentru toate zodiile. Evident, vizează dragostea, cariera, sănătatea multora dintre noi. Semnale subtile ce se vor analizate karmic individual.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai TAUR

Taur- Cum Soarele este în Gemeni, e bine să enumăr planetele care  sunt în rezonanță cu el.

Alinierea de planete din Gemeni este formată de Luna, Venus Retrograd(toată săptămâna), Mercur și Norocul Divin. Venus Retrograd vă marchează starea de spirit, blocajele pe carieră și problemele în amor sau familie. Fiind retrograd e clar că doar pe karma vieților anterioare pot vedea cauza/soluțiile.

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai GEMENI

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Gemeni
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Gemeni

Citeste si: Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Gemeni- Spuneam la Berbec și Taur de aspectele care se formează în Gemeni și care nu trebuiesc considerate simple, căci se pot dovedi adevărate furtuni pentru viitorul vostru, dar și al celorlalți din celelalte zodii. Gândiți-vă doar la faptul că Venus este Retrograd și e conjunct cu Mercur și cu Luna. Soarele potențează  toată alinierea de planete(ce sunt acum ca bilele pe masa de billiard) în dragoste, carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai RAC

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Rac
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Rac

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Rac- Luna se va alinia cu Venus Retrograd  și Mercur în Gemeni. Marchează sănătatea, cariera/locul de muncă și, cu sau fără permisiunea dumneavoastră, dragostea. De ce? Pentru că astrul iubirii este retrograd(Venus). Cauzele sunt profunde, de natură karmică și mă atenționează asupra incompatibilităților din amor. Mulți se văd compatibili, dar substratul fiecaruia îl analizați superficial.

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai LEU

 
Leu- Sper că ați parcurs acest Horoscop, dar și pe celelalte analizate de mine pe kfetele.ro și la TV. Cum Soarele este acum în Gemeni și va rezona cu alinierea de planete din care nu lipsește Venus Retrograd până pe 30-31 mai, el desemnează potențialii sortiți și problemele pe care le aveți marcate de la naștere pe karma cu care veniți pe Geea.Poate viza copii/familia și misiunile lor de viață(carieră. ș.a).

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Leu
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai FECIOARĂ

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Fecioara
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Fecioara

Fecioara: La debut de săptămână Mercur este într-o aliniere de planete foarte importantă. Cu cine? Cu Luna, cu Venus Retrograd și cu Norocul Divin. Cum este și Soarele în Gemeni, toate fac aspecte de cuadratură cu Soarele vostru natal, marcând cumpene(cariertă), blocaje(sănătate), tensiuni(dragoste). Cum substratul este karmic și profund, nu mă pot hazarda să dau soluții individuale, ci atenționări.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24- 30 mai BALANȚĂ

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia balanta
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia balanta

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Balanța- Cum astrul vostru este retrograd, probleme de viață sunt certitudini. Unele sunt afectate în dragoste, altele pe sănătate și carieră. Vizați sunt și membrii familiei sau alte domenii existențiale. Sunteți în mijlocul unui deșert? Nu găsiți calea corectă? Dilemele existențiale nu vă dau liniștea dorită? Cauzele sunt grele și de natură karmică. Cheile sunt acum ascunse în viețile voastre anterioare…


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă!

Horoscop. Care sunt cele mai mincinoase zodii

Horoscop rune mai 2020. Două zodii trec prin clipe grele, numai forța divină le poate ajuta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri