Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă!


Horoscop. Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru kfetele aduce în prim-plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor, în săptămâna 17-23 mai.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Horoscop săptămânal kfetele 17-23 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru, aduce previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

În săptămâna menționată, Gemenii pot întâmpina probleme în mai multe planuri ale existenței, în timp ce Scorpionii pot avea noroc, dacă sunt calculați.

horoscop, horoscop kfetele, horoscop mariana cojocaru, horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal
horoscop, horoscop kfetele, horoscop mariana cojocaru, horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal

Citeste si: Horoscop. Care sunt cele mai mincinoase zodii

Horoscop kfetele. Berbec

Horoscop Mariana Cojocaru. Întotdeauna mi-am dorit să vă dau doar vești bune, că aceasta este structura mea. Din păcate, lucrurile nu stau tocmai așa...

Dacă este să analizăm aspectele săptămânii, vă spun că Venus, planeta iubirii, este Retrogradă în Gemeni, iar trei dintre planetele „grele” sunt Retrograde pe granița Capricorn-Vărsător: Jupiter Retrograd, Saturn Retrograd, Pluton Retrograd. Vizează cariera.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Taur

horoscop, horoscop kfetele, horoscop mariana cojocaru, horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal
horoscop, horoscop kfetele, horoscop mariana cojocaru, horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal

Horoscop kfetele. La aspectele menționate la Berbec, mai adaug conjuncția pozitivă a lui Neptun cu Luna și Norocul Divin din Pești.

Cum Peștii reprezintă o zodie dublă, e clar că există și varianta mai puțin dorită de mine. Pentru a înțelege acestă conjuncție ascultați melodiile lui Randi “FatăVerde-Remake” și “Visător”. Randi este născut pe cuspida Taur-Gemeni, iar ultima piesă este neptuniană, semnul credinței

Horoscop Mariana Cojocaru 17-23 mai. Gemeni

În constelația voastră Venus este Retrograd- semn că toate zodiile pot fi vizate în iubire, fiind vorba despre un aspect karmic ce marchează relațiile matrimoniale, familia, copiii.

Soarele deja își face bagajele în Taur și se pregătește să revină în domiciliul astral. Îi va deschide ușa Mercur, patronul vostru zodiacal. Aspectele nu visează doar iubirea, ci și cariera, studiile, misiunea karmică terestră personală, sănătatea sau viața.

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Rac

Horoscop. Scriam la Berbec de cele trei planete grele Retrograde de la granița Capricorn-Vărsător (Jupiter Retrograd, Pluton Retrograd, Saturn Retrograd). Cum și Venus este Retrograd în Gemeni și vizează dragostea, iar Lilith este în Berbec cu Kiron, multe lucruri se pot analiza dintr-o perspectivă profundă, evident karmică. Cum fiecare are karma lui cu care vine pe Pământ, secretele acolo sunt, fie că vorbim despre sănătate sau carieră.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop. Care sunt cele mai mincinoase zodii

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Horoscop rune mai 2020. Două zodii trec prin clipe grele, numai forța divină le poate ajuta

Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului

Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri