Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru mai multe zodii! Tu ești vizată?


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, pentru nativii tuturor zodiilor, prezentate de Mariana Cojocaru.


In articol:

Horoscop săptămânal 20-26 Aprilie. Săgetător

Dacă la Scorpion cuvântul cheie este explozie, conform aspectului 2 Malefic Kisses, la voi cuvântul cheie este IMPLOZIE. Veți exploda pe interior și vă va afecta capacitatea de organizare sau, mai rău, sănătatea. Vă va dispărea cheful de distracție, mai ales când veți știi deja ce am spus că va urma din luna mai încolo. Chiar și cei care nu credeau mi-au confirmat că apele se agită. Urmează Ciclon!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Capricorn

horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal 20-26 aprilie, horoscop săptămânal, horoscop, horoscopul săptămânii 20-26 aprilie
horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal 20-26 aprilie, horoscop săptămânal, horoscop, horoscopul săptămânii 20-26 aprilie

Horoscop. Cine dă soluții ultra-generale la chestiuni astrale așa de fine și subtile greșește. Chiar dacă le puteți considera orientative, acestea vă ajută în viața  personală, de cuplu sau de familie, pentru înțelegerea și educarea copiilor și orientarea lor în viață. Cuvântul cheie este Cutremur. De cele mai multe ori mă refer la curtemurile existențiale. Fisurile apar în timp, să știți!

Horoscop săptămânal. Vărsător

Horoscop Mariana Cojocaru. Tandemul Saturn-Marte este unul greu și îmi sugerează două cuvinte cheie: Sihastrul și Războiul. Cum ele nu pot fi luate separat, unii Vărsători riscă să piardă lupta cu viața, prin cuadratura cu Uranus din Taur, în timp ce foarte puțini vor ști exact mesajul subtil al primului cuvânt cheie salvator. De ce? Nu știu nici măcar cu ce misiune karmică au venit pe Pământ și vor avea tendința să pedaleze în gol.

Horoscop Săptămânal 20-26 aprilie. Pești

Nu toți nativii zodiei sunt empatici și, din păcate, nici nu știu să-și aleagă corect prietenii și partenerii de lucru. Aceștia sunt naivi, influențabili, iar pesoanele din jucur lor sunt, în general, oameni pe care nu merită să te bazezi. Veți simți că traversați, parcă, ape tulburi și veți avea parte de aspecte grele în săptămâna aceasta, cu Mercur, Lilith, Kiron.

Citeste si: 5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata


Abonează-te pe

Citește și:

5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Horoscop Dragoste. S-a aflat! Cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodie

SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 1 decembrie 2020. Nativii zodiei Scorpion trebuie să riște mai mult!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri