Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru mai multe zodii! Tu ești vizată?


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, pentru nativii tuturor zodiilor, prezentate de Mariana Cojocaru.


In articol:

Horoscop săptămânal. Leu

Cuvântul cheie al săptămânii care urmează este TENSIUNI. Aceste tensiuni vor fi date de cuadratura pe care Soarele progresat, în rezonanță cu Uranus din Taur, o va face cu Soarele vostru natal. Aspectul vizează cariera și poziția socială, la o privire de ansamblu, dar poate viza și viața de familie, sănătatea- voastră sau a cuiva drag, orientarea profesională sau scolară a copiilor, dragostea și relațiile.

Horoscop Săptămânal 20-26 aprilie. Fecioară

horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal 20-26 aprilie, horoscop săptămânal, horoscop, horoscopul săptămânii 20-26 aprilie
horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal 20-26 aprilie, horoscop săptămânal, horoscop, horoscopul săptămânii 20-26 aprilie

Horoscop Mariana Cojocaru. Spuneam de la Berbec de noua conjuncție formată de patroana voastră astrală, Mercur, cu Malefica Lilith și Kiron. Cuvântul cheie este PRĂPASTIE. Pot apărea probleme ce țin de justiție și acte în relație directă cu business-ul sau cariera, familia, sănătatea și orientarea în destin. Vizați sunt și copii.

Citeste si: SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Balanță

Horoscop. Și astrograma acestei săptămâni e un avertisment. Cuvântul cheie, pentru voi, este DEZECHILIBRU. Sunt multe domenii existențiale vizate, nu doar dragostea și familia, cariera sau sănătatea. E ca și cum ați căuta acul în carul cu fân, deci nu vă iluzionați singuri că vă puteți descurca. Ecuația personală karmică e diferită de opoziția pe care o face Soarele natal cu alianța Mercur-Lilith-Kiron, în plan sentimental.

Horoscop Săptămânal. Scorpion

Intrarea Soarelui în Taur, care pentru voi este zodia în oglindă, va fi ca un șoc imprevizibil. Cuvântul cheie pentru voi este EXPLOZIE. De ce? Pentru că Soarele va rezona cu Uranus și va face opoziție cu Soarele natal. Cum Mercur va fi conjunct cu Malefica Lilith și Kiron în Berbec, zodia spirit pereche, veți fi loviți unde nu știți sau unde vă așteptați mai puțin. Unii în dragoste (căsătorii), alții pe carieră, sănătate sau copii.


Abonează-te pe

Citește și:

5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Horoscop Dragoste. S-a aflat! Cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodie

SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul zilnic luni, 7 decembrie 2020! Află ce zodie a început să stagneze profesional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri