Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă!


Horoscop. Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru kfetele aduce în prim-plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor, în săptămâna 17-23 mai.


In articol:

Horoscop kfetele. Săgetător

Vizate sunt sănătatea, potrivit aspectelor perioadei, cu Venus și Mercur în Gemeni, relația matrimonială sau de familie, business-ul. Blocaje și cumpene din care greu veți înțelege cum să ieșiți la liman. în analizele trecute era menționat faptul că Axa Karmică va intra în Săgetător și Gemeni, iar extremele nu vor lipsi din viața voastră. Unele vă pot da toate planurile peste cap.

Horoscop 17-23 mai. Capricorn

horoscop, horoscop kfetele, horoscop mariana cojocaru, horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal

Horoscop kfetele. Stellium-ul de pe cuspida Capricorn-Vărsător este format din trei planete grele și cu mișcare lentă. Cum toate aceste trei planete sunt retrograde, semnificația lor este cu încărcătură karmică, adică vieți anterioare personale; pentru că nu aveți toți aceeași karmă. Stelium-ul poate viza fie cariera/business-ul, dragostea sau sănătatea. Sunteți într-un labirint din care nu știți cum să ieșiți.

Horoscop săptămânal. Vărsător

Horoscop. Vă aduceți aminte filmul “Undeva cândva” cu actrița Jane Seymour? Pentru că au fost analizate prezența lui Venus Retrograd în Gemeni cu Mercur și Soarele care va părăsi Taurul și va intra în Gemeni. Jane Seumour este nativă Vărsător, iar iubirea profundă și autentică nu este pentru toți. De aceea fac distincția între Spiritele Superioare și inferioare prezente în zodiac.

Horoscop Mariana Cojocaru. Pești

 Dacă la Vărsător spuneam de Spiritele Superioare și cele inferioare, e bine să fac distincție între „Inițiați” și “Încuiați”, exact cum sunt prezențați în Harry Potter. De ce? Pentru că Venus este Retrograd în Gemeni, semn zodiacal dublu, în cuadratură cu Neptun în rezonanță cu Luna și Norocul Divin din contelația voastră. Aspectele karmice sunt individuale, de aceea mulți caută soluții și nu le găsesc.

Citeste si: Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri