Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă!


Horoscop. Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru kfetele aduce în prim-plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor, în săptămâna 17-23 mai.


In articol:

Horoscop săptămânal. Leu

Steliumm-ul de la granița Vărsător-Capricorn vă vizează în mod direct asocierile, parteneriatele și colaborările, relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni. Blocajele nu mai sunt un secret, câtă vreme școlile și-au dat agendele peste cap.

Horoscop Mariana Cojocaru. Fecioară

horoscop, horoscop kfetele, horoscop mariana cojocaru, horoscop săptămânal mariana cojocaru, horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal. Vă aduceți aminte de un actor foarte faimos născut în acestă zodie? Este vorba de Richard Gere. Cum Luna este în rezonanță cu Norocul Divin și Neptun, dorința lui și a voastră de evoluție spirituală pozitivă este una evidentă. El a și declarat cum este atras de mesajul karmei și al planetelor. Natura duală însă este evidentă în cazul lui, căci la extrema cealaltă se văd multitudinea de relații în amor.

Horoscop săptămânal 17-23 mai. Balanță

Horoscop Mariana Cojocaru. Venus este Retrograd în Gemeni, aspect rar care se produce o dată pe an. El marchează problemele în iubire, chiar dacă mi-ar plăcea să spun că nu este așa. Puțini se nasc pe un astfel de aspect. Vizează și Gemenii prin rezonanța cu Mercur (cariera, sănătatea, călătoriile), Fecioarele, Taurii sau mai toate zodiile, că așa este corect. Planetele de la granița Vărsător-Capricorn potențează aspectele delicate.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Horoscop Mariana Cojocaru. Scorpion

Horoscop. Dacă tot dădeam exemple și la celelalte zodii, ca să înțelegeți în profunzime aspectele deloc ușoare ale perioadei, confirmate cu ce se întâmplă acum în lume, dar și de previziunile făcute de multă vreme deja. Cum Venus este Retrograd, succes puteți avea în carieră și nu în dragoste.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri