Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă!


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a treia săptămână a lunii martie.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 LEU

Leu- Trădarea se face în diverse feluri și nu ține cont de certificatul de căsătorie. Poate viza business-ul, contractele sau chestiunile care țin de carieră. Cum Saturn va intra în Vărsător, pe Axa Leu-Vărsător, mulți spun că și-au găsit sufletul pereche, chiar dacă au mai avut alte relații. Din pacate se înșală amarnic. Saturn tranșează astfel de lucruri amagitoare, himerice (valabil indiferent de zodie)

Citeste si: Zodiile care dau lovitura la bani în 2020! Este anul lor

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- V-am mai povestit și altă dată cum este cu sufletul pereche, despre care vorbeam și la Leu. Sper că ați citit!... Soarele se pregătește să părăsească zodia opusă a Peștilor și va intra în Berbec. Deja magnetismul lui este activ deoarece este acționat de Kiron și Lilith. Urmează catastrofe existențiale sau în plan terestru. Marcajul astral va fi pe dragoste, carieră, business, sănătate (ce țin de karma ta).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 BALANŢĂ

Balanța- Opoziția Soarelui natal cu Soarele care va intra în Berbec, dar și cu Kiron și Lilith anunță trădări în plan sentimental(dragoste), lecții de viață cu marcaj karmic(pe karma personală sau de familie pot să vi le explic, că sunt individualizate), probleme cu copiii sau nepoții din dotare, chestiuni ascunse, secrete care țin de sănătate. Urmează asteniile de primăvară, dar nu numai…

Citeste si: Compatibilitate Pesti. Zodiile cu care se potrivesc nativii Pesti

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Mulți consideră că dacă au partener de viață sunt oameni împliniți și puși la adăpost. Sunteți trădați și cu gândul și nu realizați că cei care au avut aventuri multe în tinerețe vor plăti. Ce nu au realizat este faptul că s-au trădat pe ei. Apoi se plâng de sănătate sau de alte chesiuni ce țin de copii, carieră, business. Se mai și laudă cu aventurile lor, neconștientizând că roata se întoarce.


Abonează-te pe

Citește și:

Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Ele sunt cele mai norocoase zodii! În următoarele luni vor avea parte de bani și de iubire!

Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!

Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri