Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!


Când se căsătoresc zodiile. Cu toții încercăm să găsim momentul perfect pentru o căsătorie și, din fericire, astrologia ne poate ajuta!


In articol:

Comportamentul

nativilor, în fucție de zodia în care s-au născut. Adevărul este că fiecare dintre noi încearcă să găsească momentul perfect pentru a se căsători, dar dat fiind faptul că nu avem capacități de clarvăzători, avem noroc că astrele ne pot ajuta. Cu ajutorul astrologiei, putem găsi momentul în care să facem pasul cel mare, în funcție de zodia în care ne-am născut. Dacă ne vom uita la simbolul nostru guvernat de Lună (și deopotrivă la cel al sufletului nostru pereche), putem descoperi cât va dura ca o relație să devină serioasă și să ajungă la următorul nivel.

Citeste si: Horoscopul lunii martie. Pentru aceste zodii, luna martie va fi TRAGEDIE! Vor pierde tot!

Când se căsătoresc zodiile? Mai mult decât atât, dacă ne folosim de aceste lucruri, putem crea un mediu fericit pentru amândoi, astfel încât relația să evolueze treptat și natural și, de asemenea, să ne creem posibilitatea pentru a face pasul cel mare și a merge la altar.

Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut

Când se căsătoresc zodiile? BERBEC

Când se căsătoresc zodiile? Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut
Când se căsătoresc zodiile? Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut

Cunoscuți pentru impulsivitatea care îi caracterizează, nativii Berbec sunt primii când vine vorba de stabilitate și siguranță. Sunt înclinați către a face lucrurile natural și gândesc cu sufletul, așa că au tendința să se grăbească în dragoste și să spună lucrurilor pe nume încă de la început.

Din păcate, viitorul este inconsecvent, dat fiind faptul că uneori se grăbesc prea tare și persoana de lângă ei poate bate în retragere.

Când se căsătoresc zodiile? TAUR

Chiar dacă Taurii au nevoie de un suflet pereche, sunt genul de nativi care au nevoie de libertate pentru că vor să acționeze cum vor, când vor. Dacă au libertate completă în cadrul unei relații, atunci te vor duce la altar mult mai repede decât te aștepți.

Când se căsătoresc zodiile? GEMENI

Gemenii au nevoie de o persoană care să se califice și ca iubit, dar și ca prietenă. Semn de aer, nativul Geamăn așteaptă de la partenerul său nu doar numeroase similitudini, ci și un spirit aventuros. Dacă vor simți că alături de tine pot trăi o viață lipsită de monotonie, atunci ar trebui să te pregătești să fii cerută în căsătorie.

Când se căsătoresc zodiile? RAC

Pentru nativii zodiei Rac e foarte important să aibă parte de siguranță, așa că în cazul lor va dura până să se dedice complet și să simtă că sunt pregătiți pentru căsătorie. Întâi, își vor cunoaște sentimentele, vor intra în cercul vostru de prieteni și totodată în familie și abia după ce vor înțelege cum se simt față de voi și anturajul vostru, vor decide dacă fac sau nu pasul cel mare.

Când se căsătoresc zodiile? LEU

Leii au tendința să lupte pentru iubire și nu renunță până când nu simt că au reușit. Au un „gen” de persoană de care se simt atrași, iar dacă vor da peste acest om, vor face toate demersurile necesare pentru a se asigura că vor forma o familie și vor avea același nume.

Când se căsătoresc zodiile? FECIOARĂ

Când se căsătoresc zodiile? Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut
Când se căsătoresc zodiile? Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut

Nativii Fecioară sunt foarte răbdători, iar idealul lor este să crească o relație să o lase să se dezvolte natural. Din păcate, fiind nativi critici din fire, nu se vor arunca într-un mariaj și nici într-o iubire care nu are potențial- sunt foarte analitici, inclusiv în cuplu, fapt ce îi poate încetini, pentru că au tendința de a pune răul pe primul plan.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Când se căsătoresc zodiile? BALANȚĂ

Ei bine, nativul Balanță este cel mai romantic și totodată cel mai „zburdalnic” din tot zodiacul, așa că fii sigură că au o plajă largă de pretendenți din care pot alege. Se vor dedica unei persoane când simt că aceasta îi ajută la autocunoaștere și la explorarea laturii aventuroase, prezentă în stare latentă în fiecare nativ Balanță.

Când se căsătoresc zodiile? SCORPION

Nativii acestei zodii se îndrăgostesc foarte rapid și foarte tare, au ca un al șaselea simț, care le permite să afle dacă o relație este potrivită sau nu, imediat de cum întâlnesc o persoană. Mai mult decât atât, sunt genul de persoane care vor dori să vă mutați împreună foarte repede, pentru a avea parte de mai mult alături de persoana iubită.

Când se căsătoresc zodiile? SĂGETĂTOR

Deși comportamentul acestei zodii îl determină să bată în retragere, nu trebuie să renunți. Acești nativi au tendința de a fi ezitanți atunci când vine vorba despre stabilitate, din teama de a nu da de o persoană disperată după atenție. Dacă îi demonstrezi că nu ești așa, cât sunteți încă în perioada de tatonare, veți avea o relație care se oficializează cât de curând!

Când se căsătoresc zodiile? CAPRICORN

Nativii guvernați de semnul lunar al Capricornului sunt genul de persoane care preiau inițiativa imediat. Nu este deloc ciudat pentru ei să îți ceară să formați un cuplu după doar câteva întâlniri, pentru că se simt bine când au parte de stabilitate și își găsesc cu foarte mare ușurință liniștea și fericirea într-o altă persoană.

Când se căsătoresc zodiile? VĂRSĂTOR

Când se căsătoresc zodiile? Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut
Când se căsătoresc zodiile? Comportamentul nativilor, în funcție zodia în care s-au născut

Pentru a oficializa relația cu un Vărsător și a ajunge, eventual, la căsătorie, trebuie să existe o bază prietenească între voi. Nu trebuie grăbit procesul, pentru că nativii acestei zodii sunt foarte jucăuși și copilăroși, așa că dacă au prietenia ta, îți vor oferi dragostea lor imediat.

Când se căsătoresc zodiile? PEȘTI

Nativii Pești știu imediat dacă o relație este potrivită sau nu pentru ei, pentru că sunt foarte intuitivi. Din păcate, acest lucru îi face uneori să se gândească prea mult și își dezvoltă frici, care îi țin pe loc și nu le permit dezvoltarea relației. Peștii ar trebui să aibă mai multă încredere în intuiția lor și în alegerile persoanei iubite, pentru că acestea nu prea dau greș în cazul lor!

Citeste si: Horoscopul lunii martie! Vezi cele trei zodii care vor avea o primăvară superbă!


Abonează-te pe

Citește și:

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Horoscopul lunii martie! Vezi cele trei zodii care vor avea o primăvară superbă!

Horoscopul lunii martie. Pentru aceste zodii, luna martie va fi TRAGEDIE! Vor pierde tot!

Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri