Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele pentru prima săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Aspectul central și al săptămânii care urmează este cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd conjunct cu Soarele din Pești. La acesta mai adaug intrarea lui Venus în Taur pe data de 5 martie, care va face conjuncție cu Uranus și va fi un fel de bombă atomică pe destinul multor zodii. Cum voi sunteți marcați ca fiind schizotimici și ciclotimici în zodiac, diferența o face astrograma personală…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 CAPRICORN

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020

Capricorn- Veți fi între ciocan și nicovală mulți dintre voi. O perioadă foarte delicată, în care unii nu știu nici măcar în ce direcție să o ia. Cred că ați citit care sunt aspectele săptămânii următoare la celelalte zodii. La voi aspectele sunt și mai presante, de aceea nu mă pot încumeta să dau soluții de ieșire din acest labirint karmic,deoarece sunt ultra-generale și nu personale.Vizată e sănătatea și nu numai.

Citeste si: Horoscop. Zodii de femei cu un caracter frumos

VĂRSĂTOR

Vărsător- Nici voi nu stați pe roze atunci când este vorba de dragoste. De ce? Pentru că Soartele natal va face aspect de cuadratură după data de 5 martie cu Uranus conjunct cu Venus în Taur. Semnele se simt deja, pentru că de multe ori calculez cu marja, de plus-minus trei-patru săptămâni. Evident, vizată este dragostea(Venus), cariera(conjuncția Uranus-Venus), familia, casa și bunurile.

Citeste si: Horoscopul lunii martie! Vezi cele trei zodii care vor avea o primăvară superbă!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020  PEȘTI

Pești- O săptămână plină de neprevăzut, pe care nu cred că veți putea să-l gestionați singuri. Nu numai că este Soarele și Mercur Retrograd în constelația voastră, va fi după 5 martie și Venus în rezonanță cu Uranus în Taur. Cum cauza profundă a acestor probleme o pot dibui pe astrograma personală, e bine să știți că aspectele vizează dragostea, prieteniile, relațiile cu copii, cariera sau sănătatea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Grupa de sânge cu riscul cel mai mare de a se infecta cu coronavirus

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri